bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 MART Salı 14:46
Advert

REKLAMIN GÜCÜNÜ KEŞFET

Ali Akbaş
Ali Akbaş
Giriş Tarihi : 05-03-2020 19:25
İyi olanı uçurur ama çok kötüyü yere çakılmaktan kurtaramaz. Reklam bir çarpan etkisidir aslında.

Reklam bir duyurudur. Ama sadece bir duyuru değil albeni yaratmaktadır. Kışkırtarak dikkat çekmektir. Kitleyi tanıtılan ürün, mekan yada hizmette yöneltmektir. Gözden ırak olan gönülden de ıraktır deyimi reklamın önemini en doğru şekilde tanımlar. Reklam bir sihirli değnek değildir ama. Bir süre kafa karışıklığı yaratsa da kötüyü uzun süre iyi gösteremez. İyi olanı uçurur ama kötüyü yere çakılmaktan kurtaramaz. Reklam bir çarpan etkisidir aslında. Tanıtımı yapılan şeyin değerini tanıtımın etki gücüyle çarpar.

Reklam spor yada rejim yapmaya çok benzer, başarı için süreklilik arz etmelidir.

Evet yanlış okumadınız. Reklam spor ya da rejim yapmaya çok benzer. Başlayınca devam etmek gerekir. Süreklilik arz etmezse arzu edilen faydayı sağlayamaz. Hangi sıklıkla reklam yapıldığı, hani yoğunlukta reklam yapıldığından daha önemlidir.

Tekrarın gücü

Reklamlarda görsel devamlılık markayı zihinlere çok daha güçlü bir şekilde kazır. Bu yüzden sabit reklamlar, içeriği çok sık değişen reklamlara göre daha etkilidir.

İlk reklam ilk düşen kârlar gibidir

İlk düşen kâr tanelerini düşünün. Yere değdiklerinde hemen erirler. Ama boşuna değildir bu. Erirken yeri soğuturlar. Arkasından gelen kar taneleri böylece erimeden birikmeye başlar. İlk reklam da böyledir. Etkisi hemen hissedilmeyebilir ama etkili bir başlangıç yapar. Tıpkı rejim ya da sporda olduğu gibi devam edildiğinde sonuç alınmaya başlar.

Reklam size zaman kazandırır.

Reklam yapmadan büyümeye çalışmak kaplumbağanın karşıdan karşıya geçmesi gibidir. Stratejik bir reklam çalışması ise büyüme yolunda tazı gibi koşmaya benzer.

Doğru tedarikçi size bir taksi görevi görebilir…

Firmanız için yaptıracak olacaklarınız veya yaptırmayı düşündüğünüz tüm kurumsal promosyon ürünleri, matbaa, kreatif reklam çalışmaları, dijital reklamcılık, açık hava ve medya reklamları ürünleriniz için doğru tedarikçi sizi tazı gibi hızlandırabilir.

Burada ise bu konuda, siz değerli müşterilerimizin daima yanında olacak olan ve size en iyi hizmeti en iyi kaliteyi verecek olan İlaç Medya Reklam Ajansı ailesi olarak daima yanınızda olacağız.

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI