https://www.bafrahaberleri.com/files/uploads/user/640a7ed507c48b905ef6fe2073f471d5-18babb9591c5cfb41369.jpg
Hayati Arslan

"OLMADI VAHİT BAŞKAN..."

23-05-2023 15:51

Sevgili okurlarım, Merhaba

Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı seçimi var, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri yapıldı, Milletvekilleri seçildi, seçilen Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisine gidip kayıtlarını henüz yaptırmadı, çünkü 28 Mayıs için ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm vekiller sahada çalışmakta.

Ülkemiz, yapılacak olan seçimlerden dolayı bildiğiniz patlamaya hazır barut, partililer bir birinin açığını arıyor, açık bulunca veriyor veriştiriyor.

Türkiye bir atağa geçti. İHA’lar, SİHA’lar, savaş gemileri, yerli otomobil ve benzeri yerli ve milli ne ararsanız.

Bunlardan biri en çok gündemde olan yerli ve milli olan TOGG otomobil, tanıtımı yapılması için her türlü yol uygulanıyor. Araçlar il, ilçe gezdiriliyor, vatandaşın aracı incelemesi için, o gururu yaşayabilmesi için her şey yapılıyor.

Tabi, TOGG akıllı otomobil, geçtiğimiz günlerde Bafra ilçemize de geldi ve Türkiye'nin her yerinde nasıl ilgi gördüyse, Bafra'da da büyük ilgi gördü, vatandaş direksiyon başına oturdu, fotoğraf video çekti, göğsü kabardı. Vatandaş, İyi ki Türküm, iyi ki bu vatan topraklarındayım dedi.

TOGG tanıtımında, AK Parti Samsun Milletvekili Sayın Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Sayın Hamit Kılıç, Siyasi parti ilçe temsilcileri, Daire müdürleri ve çok sayıda kalabalık bir halk vardı.

Yerli ve Milli olan TOGG ile vatandaşlar fotoğraf çekinmek için, az da olsa direksiyona geçmek için bir biriyle yarış ediyorlar. Aslında görmek istediğimiz gurur tablomuz buydu.

Bu sefer direksiyona, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Sayın Vahit Perçin geçti, hemen yanında da Ak Parti Samsun Milletvekili Sayın Orhan Kırcalı oturdu. Çok anlamlı, güzel bir poz, Vahit Başkan ve Milletvekili Orhan Kırcalı fotoğrafta gülüyor, izlediğimiz bir fotoğraf, çünkü iki ayrı siyasi görüşün temsilcisi aynı karede.

Partilerin genel başkanları seçimler için siyasetlerini şuan zaten yapıyor, biz yerelde kardeş gibiyiz pozu sosyal medyada viral oldu.

Viral oldu olmamasına fakat Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Sayın Vahit Perçin, sosyal medyada bu sefer linç edilmeye başlandı. Yerelde yapılan haberlerin altına yorumlar gelmeye başladı.

Neymiş, ilçe başkanı orada ne işi var… “olmadı Vahit başkan”, gibi bir sürü tepkiler, yorumlar yapıldı.

Perçin, kalbi güzel, art niyet düşünmeyen, Bafra'da ki her görüşte ki vatandaş ile oturan, kalkan sohbet eden bir kişiliktir. Her ne kadar bir siyasi Parti'nin ilçe Başkanı olsa da, oda bu ülkenin, bu toprakların bir vatandaşı, oda herkes gibi bir insan. Benim anlamadığım yapılan onca hizmete, onca yerli ve milli duygulara, nedir bu kin, nedir bu öfke.

Ben şahsi olarak şunu söylemek isterim, Vahit başkan adam gibi adamdır, Vahit başkanın TOGG otomobiline bindiği için yargılamanız hiç hoş olmamıştır.

Bazı şeylere saygı göstermeniz daha olumlu olacaktır.

Saygılarımla.

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI