Ülkücü Hareket Meydanlarda 

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde geçen ay ilk sayısıyla yayın hayatına başlayan  Ocak Bülteni "Ülkücü HAREKET" in ikinci baskısı çıktı. 

Kültür - 24-08-2021 12:57

Ülkücü Hareket Meydanlarda 
"

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün ve Yönetimi çıkan yeni sayının, Beşyol, Tekel Caddesi, Eski Meydan, Bulvar Caddesi ve Yeni Meydan'da esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek, hem  tanıtımını hem de dağıtımını gerçekleştirdiler.

Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün tarafından yapılan açıklamada, "Bu sayıda özel olarak,  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin başlatmış olduğu ve Genel Merkez bünyesinde kurulan akademik bir ekiple kitaplaştırılan, "İnsanlığın Huzuru Projesi" takdim yazısı ve geçen sayıda da ele alınan, Bafralı Ülkücü Şehitlerin hatıralarının yazıldığı, "Ön Kuzuların Ardından" başlığıyla takdim edilen metinde bu defa, Bafralı Ülkücü Şehit Nurettin Arslan'ın eşi Kadriye Arslan ile röportaj gerçekleştirdiklerini ifade ettiler. Bununla birlikte çeşitli makaleler ve Ülkü Ocakları çalışmalarının yer aldığı Bafra Ülkü Ocakları Bülteni "Ülkücü Hareket"in Bafra'da vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandığını ve sonraki sayılara doğru Bafra'da halkın her kesiminin ciddi manada benimseyeceği, talep edeceği bir yayın aracına dönüşeceğini belirterek, Ülkücülerin, Türk Milliyetçilerinin, devletin ve milletin selâmetinden başka birşey düşünmediğini ve gençleri de geleceğe bu doğrultuda hazırlayacaklarını" ifade ettiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Potanın Tarzanları, Beşiktaş'ı Evlerinde Misafir Edecek

Potanın Tarzanları, Beşiktaş'ı Evlerinde Misafir Edecek

01-03-2024 - Kültür

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Deplasmanda Bulgaristan'ı Yendi

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Deplasmanda Bulgaristan'ı Yendi

29-02-2024 - Kültür