Samsun'da en çok satılan otomobil belli oldu

Türkiye genelinde aynı dönemde yüzde 18 oranında pazar payına ulaşan Fiat, Samsun'da ise 2 bin 3 adet satış ve yüzde 13,7 'lik pazar payı ile en çok tercih edilen marka oldu.

Gündem - 14-04-2021 15:20

Samsun'da en çok satılan otomobil belli oldu
"

2020 yılında 137 Bin 324 adetlik satış ile Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olan Fiat, il bazında da Türkiye’nin en çok tercih edilen markası oldu. TÜİK tarafından açıklanan ve Trafik Tescil Kayıtları esas alınan rakamlara göre Fiat, 2020 yılında Türkiye’de otomobil+hafif ticari araç pazarı toplamında 54 ilde liderliğe ulaştı.

Türkiye genelinde aynı dönemde yüzde 18 oranında pazar payına ulaşan Fiat, Samsun’da ise 2 bin 3 adet satış ve yüzde 13,7 ’lik pazar payı ile en çok tercih edilen marka oldu.

SAMSUN’DA BİRİNCİ SIRADA! 

Birmot Perakende Operasyonları Direktörü Mert Atılgan , “Birmot’un ve Fiat’ın başarısı ve sektöre katkısı bizleri çok mutlu ediyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Nice başarılar diliyorum” mesajını verirken, Fiat’ın Samsun’daki güçlü temsilcisi Birmot Samsun’un Şube Müdürü Nihat Selim Birleşik ise “Birmot olarak Türkiye çapında olduğu gibi Samsun’da kıymetli müşterilerimizle buluşmaktan ve terich edilmekten ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Fiat markasına ve Birmot Samsun’a olan güvenlerinden ötürü teşekkürü bir borç biliriz. Önümüzdeki yıllarda da müşterilerimize gerek satış gerekse satış sonrası hizmetlerimizde en iyi deneyimi yaşatarak liderliğimizi korumayı hedefliyoruz.” söyleminde bulundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ BAYRAM MESAJI

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ BAYRAM MESAJI

10-04-2024 - Gündem

Büyükelçi Atamaları Resmiyet Kazandı

Büyükelçi Atamaları Resmiyet Kazandı

05-04-2024 - Gündem