Samsun Büyükşehir Belediye Hamamı’ inşaatı hızla yükseliyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İlkadım ilçesinde yapımı süren ‘Belediye Hamamı’ inşaatı hızla yükseliyor. İçerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar odaları ve masaj odaları olacak hamamın yüzde 35'inin bittiğini söyleyen Başkan Mustafa Demir, tarihi hamamın eski işlevine uygun olarak hizmet vereceğini söyledi.

Köşe Yazısı - 11-01-2023 18:17

Samsun Büyükşehir Belediye Hamamı’ inşaatı hızla yükseliyor.

Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu Samsun, Büyükşehir Belediyesi’nin turizm yatırımlarıyla da geleceğe yürüyor. Samsun’u sağlık, kültür, tarih ve turizm merkezi haline getirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesindeki eski belediye hamamını yeniden inşa ediyor.

1242 metrekare alan üzerinde olup içerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar odaları ve masaj odaları olacak hamamın inşaat çalışmalarının yüzde 35'i tamamlandı. Bodrum katında bir de otopark yer alacak olan hamamda zemin kat kolon ve perdelerin bir kısmının betonları döküldü. Yapımı süren hamamın Haziran ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Belediye hamamı ve havuzun hizmete açıldığında bölgenin, tarihi yapısına uygun daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İnşaat çalışmalarının yüzde 35'i tamamlandı. Burası yıllarca hamam olarak hizmet verdi. Bundan sonra da daha modern ve tarihi dokusu korunarak yine hamam olarak hizmet verecek" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muğla'da çocuklara eğitici gösteri

Muğla'da çocuklara eğitici gösteri

29-01-2024 - Köşe Yazısı

İzmir'in Lezzetli Tereyağı Raflardaki Yerini Aldı

İzmir'in Lezzetli Tereyağı Raflardaki Yerini Aldı

29-01-2024 - Köşe Yazısı