BAFRA’DA MHP’YE BÜYÜK İLGİ

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdüren MHP Bafra İlçe Başkanlığı takdir görmeye devam ediyor.

Siyaset - 05-05-2023 14:20

BAFRA’DA MHP’YE BÜYÜK İLGİ

Seçim Koordinasyon Merkezi'nde de üye kaydı yapmayı sürdüren MHP Bafra İlçe Başkanlığı 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BERABERİZ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, "MHP olarak amacımız hep birlikte güçlü bir Türkiye'yi inşa etmektir. Bu kapsamda var gücümüz ile çalışıyor vatandaşlarımıza bir araya gelerek devletimizin bekası için elimizi taşın altına koymamız gerektiğini ifade ediyoruz. Bölgemizde MHP olarak hiçbir vatandaşımızı dışlamadan şu partili bu partili demeden bir ve beraber olmaya davet ediyoruz. Hemşerilerimizin dertlerine de mutluluklarına da iyi günde kötü günde ortak oluyoruz.” Dedi.

MİLLETİMİZİN BEKASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Biz bu duruşumuzu bu gün de ülkemiz için gerçekleştiriyoruz diyen Turna, “MHP, kuruluşundan beri üstlendiği tarihi misyondan asla vazgeçmeden, uğrunda mücadele ettiği değer ve ilkelerden asla kopmadan hareket ediyoruz. Türkiye’nin son yıllarda yakaladığı başarılı ivmenin heba olmaması için, Milletin bekası ve Türkiye’nin bütünlüğü için, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kalıcı ve köklü hale gelmesi için ihtiyaç duyulan reformları, yasal düzenlemeleri, sosyal ve ekonomik iyileştirmeleri hayata geçirmek için, Türkiye’yi 21. yüzyılın büyük ve lider ülkesi haline getirme hedefine emin adımlarla yürüyoruz.” Diye konuştu.

MİLLETİMİZİN DESTEĞİ GÜÇ VERİYOR

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Turna, “Bafra ve bölgesinde vatandaşımız samimiyetimize inanıyor bizlere güveniyor dolayısıyla da partimize teşkilatlarımıza olan ilgi günden güne büyüyor. Mutluyuz, gururluyuz. Bu mücadelemizde milletimizin desteği, saflarımızı sıklaştırması bizlere güç veriyor. Bu kapsamda tüm Bafra ve bölge halkına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyor “Her Şeyden Önce Türkiye” diyerek bir oy Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a bir oy MHP’ye diyerek değerli seçmenimizi birlik olmaya davet ediyorum.” Dedi.





 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Akşener: Aday Olmayacağım ve Ödediğim Bedele Razıyım

Akşener: Aday Olmayacağım ve Ödediğim Bedele Razıyım

08-04-2024 - Siyaset

AHMET YENİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

AHMET YENİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

06-03-2024 - Siyaset