bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
18 NİSAN Perşembe 19:47
Advert

BAŞKAN ACAR YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, MHP İlçe Başkanı Orhan Sancak ve Bekiroğlu Mahalle Muhtarı Nami Kır, Bekiroğlu Mahallesinde yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem
Giriş Tarihi : 05-01-2021 15:23
BAŞKAN ACAR YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
"

Başkan Acar; Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bekiroğlu Mahallesi Türkmenköyü Mevkiinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerince inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Alaçam Belediyesi olarak yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Başkan Acar, “İlçemizdeki tüm yolların bakım onarım genişletme ve asfaltlama çalışmalarına azami önem gösteriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda Bekiroğlu Mahallesi,Türkmenköyü Mevkii yolunuda genişletiliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Yenilenen mahalle yollarımızı vatandaşlarımız için daha rahat ve konforlu bir hale getiriyoruz. Programlarımız kapsamında çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.

Çalışmaları yerinde takip eden Mahalle Muhtarı Nami Kır ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı İlyas Acar'a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

EditörEditör

YORUMLAR