bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 11:35
Advert

YÖK PERSONEL ALIMI YAPACAK

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı personel alımı yapılacağını duyurdu. Uzman kadrosunda yapılacak alım ile ilgili detaylar belli oldu.

Gündem
Giriş Tarihi : 25-09-2020 12:00
YÖK PERSONEL ALIMI YAPACAK
"

YÖK'ün uzman kadrosunda istihdam edilmek üzere yapacağı alım detayları Resmi Gazete'de yayımlandı.

BAŞVURU DETAYLARI

Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel koşulları taşıyan adaylar arasından yapılacak kamu personeli alımında başvuru özel şartları şu şekilde:

1 Uzman Alımı

Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden mezun olup, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme ana bilim dalında yüksek lisans yapmış olmak. İngilizce dilinde KPDS,YDS,YÖKDİL veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak

1 Uzman Alımı

Üniversitelerin Fen-Edebiyat Fakültesi ile Edebiyat Fakültelerinin İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık veya Eğitim Fakültelerinin İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezunu olmak. İngilizce dilinde KPDS,YDS, YÖKDİL veya eşdeğer sınavlardan en az (B) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

2 Uzman Alımı

Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, ilahiyat Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi veya Edebiyat Fakültelerinin birinden mezun olmak. Arapça dilinde KPDS, YDS, YÖKDİL veya eşdeğer sınavlardan en az (B) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular www.yok.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasının ardından fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle aşağıdaki evraklarla birlikte  25.09.2020-09.10.2020 tarihleri arasında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (Personel Dairesi Başkanlığı) Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent/Ankara adresine posta ile yapılacak. 1. Başvuru formu (fotoğraflı ve imzalı) 2. Lisans diploması veya mezuniyet belgesinin ya da eğitimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin fotokopisi 3. 2018 KPSS P3 sonuç belgesi 4. Yabancı Dil Bilgisi seviyesini gösteren belge 5. Özgeçmiş 6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığını gösteren belge

EditörEditör

YORUMLAR