bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 13:22
Advert

YIL SONUNDA KADAR O YOL BİTECEK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde esnaf ziyareti yaptı. Yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Demir, “Durmuyoruz, ekiplerimiz daima iş başında. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Gündem
Giriş Tarihi : 20-07-2020 09:41
YIL SONUNDA KADAR O YOL BİTECEK
"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu hem esnaf ziyaretleri yaptı hem de yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek birim sorumlularından bilgi aldı. Atakum ilçesi Lozan Caddesi'nde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Demir, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Canik ilçesine geçerek Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Gençay ile birlikte Toygar Mahallesi’ n de tamamlanan ve Kestanepınar Mahallesi’nde de yapımı süren sathi kaplama çalışmalarını inceledi.

Ardından Tekkeköy ilçesindeki Sıtmasuyu, Kahyalı, Yağbasan ve Esençay mahalleleri ile 23 Nisan Bulvarı’ n da devam eden çalışmaları inceleyen ve sahada görev alan çalışma arkadaşlarına da başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Karmil ve Özkan Karakaya’da eşlik etti. İlçede yapımı tamamlanan Namazlı Mahallesi’ndeki 1700 metrelik ve Dalbahçe - Uzunlu grup yolundaki 3 bin 200 metrelik sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Başkan Demir, şehrin her noktasındaki ulaşım ağını konforlu hale getirmek için ekiplerin seferber olduğunu ifade etti.

Altyapı noktasında Samsun’ u sorunsuz bir il haline getirmek istediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Durmuyoruz, ekiplerimiz daima iş başında. Yıl sonuna kadar hedeflediğimiz 1100 kilometrelik yolu tamamlayacağız. Bir plan ve program çerçevesinde ilerliyoruz. Çok çalışıyoruz ve inanarak yapıyoruz. İnşallah çok daha güzel işler yapacağız. Yapılan çalışmaları yerinde görüyor, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini alıyoruz. Hizmetlerimiz aksamadan ve durmadan devam edecek” ifadelerini kullandı.

EditörEditör

YORUMLAR