bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 22:13
Advert

YEŞİL BAFRA’DA İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ SEMİNERİ

Personelinin daha etkin, verimli ve güvenli çalışmasını önemseyen Özel Yeşil Bafra Sürücü Kursu personeline eğitimlerine devam ediyor.

Gündem
Giriş Tarihi : 18-06-2021 21:30
YEŞİL BAFRA’DA İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ SEMİNERİ
"

Bu kapsamda, Yeşil Bafra Sürücü Kursunda çalışan usta öğretici ve idari personele “Güvenli Trafik ve İleri Sürüş Teknikleri” eğitimi verildi. Pandemi kurallarına uygun olarak verilen seminerde İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı İsmail Zeren tarafından katılımcılara daha iyi ve güvenli araç kullanmaları ve kullandırmaları anlatıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özel Yeşil Bafra Sürücü Kursları Kurucu Temsilcisi Rıfat Yılmaz, “Trafikte diğer araç sürücüleri ile yaşadığımız sorunlara çözüm üretmek, güvenli ileri sürüş teknikleri ile ilgili neler yapabiliriz, diğer sürücüler için nasıl daha örnek sürücü haline gelebiliriz gibi konulara değindik. Trafik adabı ve saygı, hız limitleri, araç solama, araç geçişi, araçlarımızı park etme, onların bakımı gibi birçok konuya temas ettik. Sık sık bu tarz eğitim ve seminerler düzenliyoruz. Amacımız personellerimizin niteliklerini artırarak daha kaliteli bir hizmet verebilmektir.” Dedi.

EditörEditör

YORUMLAR