bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 03:29
Advert

YENİ SATIH KAPLAMA ARACINDAN DİKKAT ÇEKİCİ KATKI

Bafra Belediyesi kırsal mahalle ve yeni açılan yolları daha nitelikli hale getirmek, daha hızlı, etkili yol bakım ve onarımı hizmeti sunmak amacıyla bünyesine kattığı kombine satıh kaplama aracının yapılan hizmetlerdeki katkısı dikkat çekiyor.

Gündem
Giriş Tarihi : 08-03-2021 12:34
YENİ SATIH KAPLAMA ARACINDAN DİKKAT ÇEKİCİ KATKI
"

2020 Yılının Haziran ayında hizmete vermeye başlayan en son teknoloji ürünü kombi tipi sathi kaplama aracı ile bu güne kadar yaklaşık 70 Km satıh kaplama yol yapıldı.

Birçok Büyükşehir Belediyesinde bulunmayan ve özellikle kırsal mahalle ve yeni açılan yollarını daha nitelikli hale getirerek, hızlı yol bakım ve onarımı hizmeti sağlayan araç, kısa sürede verim alınmasında da etkin rol oynuyor.

Amaçlarının 139 mahalleye hizmet vermek olduğunu ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mızda hayata geçirdiğimiz her çalışmanın kısa sürede ve kalıcı nitelikte olması bizler için önemli. 2020 yılı içerisinde bünyemize kazandırdığımız satıh kaplama aracımızdan oldukça yüksek randıman aldık, çok memnunuz. Yaklaşık 70 km satıh kaplama yol hizmeti ürettik. Alt yapısını kendimiz yaptığımız yollarımızda genişletme çalışmasını da gerçekleştirdiğimiz yerler çoğunlukta. Genişletme çalışmamızı da dikkate alırsak bu süre içerinde 100 km yola eşdeğer bir çalışma ortaya koyduk. Yollarımızı hem genişlettik, hem altyapısını sağlamlaştırdık, hem de asfalt döktük. Belediyemize kazandırdığımız son teknoloji ürünü kombi tipi satıh kaplama aracımız kısa sürede ortalamanın üzerine çıkan bir performansın gösterilmesine katkı sağladı. Birçok Büyükşehir Belediyesinde böyle bir araç mevcut olmadığını da göz önüne alırsak satıh kaplama aracımızın da başlı başına bir yatırım olarak değerlendirebiliriz.” Dedi.

Yeni kombine satıh kaplama aracı Bafra Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalara oldukça önemli katkılar sağlıyor.

Araç aynı zamanda benzer hizmetlerde dışa bağımlılıktan kurtararak tasarruf sağlamasına vesile oluyor.

EditörEditör

YORUMLAR