bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
24 NİSAN Çarşamba 00:36
Advert

VALİ DAĞLI'DAN HAVZA'YA ZİYARET

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Havza'ya ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.

Gündem
Giriş Tarihi : 27-08-2020 16:10
VALİ DAĞLI'DAN HAVZA'YA ZİYARET
"

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’ı ziyarete ederek sürdürülen çalışmaklar hakkında bilgiler aldı. Vali Dağlı daha sonra ise Havza Belediyesine geçerek burada Havza Belediye Başkan Sebahattin Özdemir ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelerek Havza Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Vali Dağlı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek “Belediyemiz tüm birimleri ile halkımıza hizmet için çalışmalarına devam ediyor.”dedi. Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı daha sonra Havza Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) geçerek burada Oda Başkanı Erkan  car ve yönetim kurulu, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük ve Yönetimi ile Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve Yönetimi ile bir araya geldi. Vali Dağlı Havza ziyareti kapsamında Havza Atatürk Evi ile Havza Termal Fizik Tedavi Hastanesi ve Havza Belediyesi Termal Su Sondajını ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı son olarak Havza Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu ve yatırımcılar ile bir araya geldi. Burada Havza TSO Başkanı Erkan Acar’dab OSB hakkında bilgiler aldı. Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı “Bir dizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra Havza Organize Sanayi Bölgesine geçeceğiz ve burada sanayicilerimiz ile bir araya geleceğiz.

Havza ve Kavak ilçelerimiz dahil sekiz ilçemizin bölgesel teşvikten yararlanması için yeni bir karar bilindiği üzere. Havza ilçe merkezimizde yatırım yapacak yatırımcılar 4. Bölge, Havza OSB’de yatırım yapacaklar ise 5. Bölge teşviklerinden yararlanacak. İlimizin topyekûn olarak gelişmesinde şüphesiz büyük bir yararı olacak bu kararın alınmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.” dedi.
 

EditörEditör

YORUMLAR