bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 17:05
Advert

TRABZON'A TAŞINMAYACAĞI RESMEN AÇIKLANMALI

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, 'Türk Telekom Genel Kurulu toplantısında Samsun Bölge Müdürlüğü'nün kapatılmayacağı resmen açıklanmalıdır!' dedi.

Siyaset
Giriş Tarihi : 18-03-2021 19:18
TRABZON'A TAŞINMAYACAĞI RESMEN AÇIKLANMALI
"

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu , Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü’nün akıbeti konusundaki belirsizliğin bir an önce son bulması için, yarın(19 Mart 2021) toplanacak Türk Telekomünikasyon AŞ. Olağan Genel Kurulu’nu göreve davet ederek “Bu toplantıda, Samsun Bölge Müdürlüğü’nün kapatılmayacağı resmen açıklanmalıdır” dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Türk Telekom Yönetim Kurulu’nun, Samsun Bölge Müdürlüğü’nü kapatma kararının iptali konusunda muğlak bir süreç yaşandığına işaret ederek; bu belirsizliğin derhal son bulması ve kapatma kararının iptal edildiğinin resmen açıklanmasını istedi.

CHP’li Hancıoğlu, Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin en yetkili karar organı olan Olağan Genel Kurul’unun yarın(19 Mart 2021/Cuma günü) toplanacağına işaret ederek şunları kaydetti: 

“Şirketin, hem hissedarları hem de karar merciinde yer alan bürokratlarının hazır bulunacağı Olağan Genel Kurul toplantısında, kurumun geçmiş dönem mali performansı, kurumsal faaliyetleri ibra edilecek, aynı zamanda gelecek dönemin kurumsal eylem planı onaylanacak. Yani, bu genel kurul toplantısı, kurumun en yetkili karar organı olma özelliğini taşımaktadır. İşte bu nedenle, bu toplantıda muhakkak Samsun Bölge Müdürlüğü’nün kapatılmayacağı resmi olarak açıklanmalıdır. Diğer yandan, açıklanması gereken bir diğer husus daha vardır: ‘Kapatma kararı’ verilirken, kurum yönetimi hangi performans kriterlerini göz önünde bulundurmuştu? Gerekçeleri ve dayanakları neydi? Bunun da Samsunlulara izah edilmesi gerekmektedir!”

EditörEditör

YORUMLAR