bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 12:32
Advert

TERME BULVAR YOLU YIL SONUNDA HİZMETE AÇILIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sözünü verdiği bir proje daha hayat buluyor. Terme yeni bulvarına kavuşuyor. Yapımına başlanan yeni bulvar yolunun hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Terme ilçemize 4.5 kilometrelik yeni bir bulvar kazandırıyoruz. İnşallah başlattığımız çalışmaları daha da hızlandırarak yeni arterimizi bu yılın sonunda trafiğe açacağız” dedi.

Gündem
Giriş Tarihi : 09-02-2021 09:19
TERME BULVAR YOLU YIL SONUNDA HİZMETE AÇILIYOR
"

Terme'de önemli trafik arterlerinden biri olacak olan ve Yeni Hastane kavşağından başlayarak, Fenk, Yenimahalle ve Çay Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni bulvar yolu çalışmaları başladı. 2'şer şerit gidiş-geliş olarak düzenlenen yeni bulvar yolu 25 metre genişliğinde ve 4.5 kilometre uzunluğunda olacak. Cumhuriyet Mahallesi yeni hastane kavşağından başlayarak, Fenk, Yeni ve Çay Mahallelerini birbirine bağlayıp, Samsun-Ordu Karayoluna çıkacak.

TRAFİK SORUNU TARİH OLACAK

Geçtiğimiz hafta inşaat çalışmaları başlayan Terme Bulvar Yolu'nun yıl sonuna doğru bitirileceğini ve ilçe halkının hizmetine sunulacağını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yeni bulvar ile birlikte ilçenin şehircilik konsepti de değişecek. Yeni imar alanları ile modern konutlar inşa edilecek. Ayrıca ilçenin trafik sorunu da çözüme kavuşacak. Şehrimizin geleceğini çok iyi planlama içerisindeyiz. Gelecekte artık ilçelerimizle birlikte şehrimiz sıkışmasın ve trafiği rahatlasın, ulaşımı rahatlasın istiyoruz ve yaptığımız her çalışmayı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Yeni Bulvar Yolu da bunlardan biri. Terme için vizyon bir proje. Çalışmaları başladı. Bu yılın sonuna doğru hizmete girecek. 4.5 kilometre uzunluğunda 25 metre genişliğinde olacak. Gidiş-geliş olarak trafik hizmeti verecek. Kavşakları ve   peyzajıyla bitirildiğinde bölgeye önemli bir cazibe katacak projemizin Termeli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

EditörEditör

YORUMLAR