bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 21:19
Advert

TEK HEDEFİMİZ SAMSUNSPOR'U SÜPER LİGE TAŞIMAK

Yılport Samsunspor'un defans oyuncusu Recep Burak Yılmaz, tek hedeflerinin Samsunspor taraftarını layık olduğu Süper Lige çıkarmak olduğunu söyledi.

Spor
Giriş Tarihi : 13-08-2020 12:31
TEK HEDEFİMİZ SAMSUNSPOR'U SÜPER LİGE TAŞIMAK
"

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Yılport Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Recep Burak Yılmaz, kamp çalışmalarını değerlendirdi. Kampın yoğun geçtiğini belirten Recep Burak Yılmaz, "İlk ve ikinci etap olmak üzere yaklaşık 15 gündür buradayız. Olması gerektiği gibi yoğun geçiyor. Çünkü geçen sezondan daha zorlu bir sezon bizi bekliyor. Hedeflerimiz büyük. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok çalışmak lazım. Biz de Ertuğrul Sağlam hocamızın verdiği taktikleri, direktifleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

ORTAMIMIZ GÜZEL

Takımda uyum sorunun olmayacağını ifade eden Recep Burak Yılmaz, "Takıma yeni gelen Vukan Savicevic oldu. Erhan Kartal ve Onur Eriş takıma yabancı değiller ama ben yeni tanıştım. Yeni gelen arkadaşlarla birlikte büyük bir uyum sorunun olacağını düşünmüyorum. Çünkü bunun üstesinden gelebilecek bir takımız. Yeni gelenler olacak ama geldiklerinde uyum sorunu olacağını düşünmüyorum. Çünkü güzel bir ortamımız var. Onlarda bu ortamı yakalayınca uyum sorunu ortadan kalkacaktır" diye konuştu.

SAMSUNSPOR'UN OLMASI GEREKEN YER

Hedeflerinin Samsunspor'u layık olduğu Süper Lige çıkarmak olduğunun altını çizen Recep Burak Yılmaz, "Bu sezonki hedefimiz TFF 1. Lig'den Süper Lige çıkmak. Onun için çok çabalıyoruz ve çalışıyoruz. Başkanımız Yüksel Yıldırım, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam da bize bu konuda desteği çok büyük. Tek hedefimiz Samsunspor taraftarının olması gerektiği yere yani Süper Lige çıkmak. Geçen sezon şampiyon olduk ve önümüzdeki sezon da şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

KARİYERİMDE İLK KEZ

Kariyerinde ilk kez TFF 1. Ligde oynayacağını belirten Recep Burak Yılmaz, "İlk kez TFF 1. Ligde oynayacağım. Benim için farklı bir deneyim olacak ama üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Kendime bu konuda güveniyorum. Takımımızda da çok tecrübeli arkadaşlarımız var. Onların da desteğini alacağım" dedi.

EditörEditör

YORUMLAR