bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
16 NİSAN Salı 21:49
Advert

SANDIKÇI, OMUZ OMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Gaziosmanpaşa Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak, Birlikte ve sevgiyle yol alacağız.

Gündem
Giriş Tarihi : 30-12-2020 18:18
SANDIKÇI, OMUZ OMUZA DEVAM EDECEĞİZ
"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak, “ Birlikte ve sevgiyle yol alacağız. Güçlü kalmanın tek  yolu bu. Bu sayede yönümüz daima ileri olacaktır” dedi.

Hayat ve yaşam koşulları ne olursa olsun her zaman vatandaşın yanında olmak gibi bir sorumluluklarının olduğunu ifade eden Sandıkçı, “ Ne yaparım değil, birlikte nasıl yaparız anlayışını hakim kılmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gözümüz de kulağımızda vatandaşımızda. Özellikle bu zor dönemde şartların elverdiği sürece bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Elimizden ne geliyorsa yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu zor günleri yan yana, omuz omuza, yürek yüreğe aşacağız. Daha iyisi için mücadele edeceğiz. İlçemizde yatırımlar devam ediyor. Projeler devam ediyor. Salgın ile mücadele devam ediyor. Zor günler kısa bir zaman sonra bitecek inşallah” diye konuştu.

İlçeye yapılan yatırımlar ilgili esnaf ve vatandaşa bilgi veren Sandıkçı, vatandaşların sorulanı da yanıtladı. Şartlar ne kadar zorlaşırsa zorlaşsın bu günlerin geçeceğini ifade eden Canik Belediye Başkanı Sandıkçı, “ Şehir Hastanesi, noter, yeni açılan ilçe müdürlükleri, imar, kentsel dönüşüm, eğitim, istihdam alanında durmadan adımlar atıyoruz. Projeler hayata geçiriyor ve hazırlıyoruz. Yarınlarımız güçlü olsun diye. Umutlarımız hep diri kalsın diye. Güzel günler lafla değil, emekle alın teri ile gelir. Biz omuz omuza olduğumuz sürece yarınlar bizimdir. Kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

EditörEditör

YORUMLAR