bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 18:47
Advert

SAMSUNSPOR HIZ KESMİYOR

Yılport Samsunspor'da hazırlıklar devam ediyor. İlk etap kamp çalışmalarının ikinci gününde güç ve kuvvet ağırlıklı antrenmanlar yapan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularıyla yakından ilgileniyor.

Spor
Giriş Tarihi : 22-07-2020 09:43
SAMSUNSPOR HIZ KESMİYOR
"

Samsunspor Haber - Yeni sezonda TFF Birinci Lig'de şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor'da hazırlıklar devam ediyor. İlk etap kamp çalışmalarının ikinci gününde güç ve kuvvet ağırlıklı antrenmanlar yapan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularıyla yakından ilgileniyor. Günün ilk çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştiren Yılport Samsunspor, otel çevrisinde kros yaptı. 

MORALLER YERİNDE

  Kırmızı beyazlılar, günün ikinci çalışmasında yine kuvvet ve dayanaklılık antrenmanları yapacak. Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ilk etap hazırlık kampının çok önemli olduğunu ve burada tüm oyuncularının iyi çalışarak zorlu lig maratonuna hazır hale gelmesini sağlayacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Bolu Gerede'den sonra ikinci etap hazırlık çalışmaları için nereyi tercih edeceği henüz netlik kazanmadı. 
 

EditörEditör

YORUMLAR