bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
18 NİSAN Perşembe 08:59
Advert

SAMSUNSPOR ACIMADI 6-1

Kırmızı beyazlılar, baştan sona üstün oynadığı maçta rakibi Eskişehirspor'u her iki yarıda bulduğu gollerle 6-1 mağlup etti. Samsunspor'a bu önemli galibiyeti getiren goller Veli, İlyas, Yasin, Hamroun ve Oğuz'dan geldi. Rakibin tek sayısını İbrahim Halil Öner'den geldi. 

Spor
Giriş Tarihi : 24-02-2021 18:20
SAMSUNSPOR ACIMADI 6-1
"

TFF Birinci Ligi'nin 23'ncü haftasında Yılport Samsunspor, sahasında Eskişehirspor'u konuk ediyor. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan kırmızı beyazlılar, ilk dakikalarda oyunun kontrolünü eline geçirdi. Organize ataklarla rakibi Eskişehir'i yarı sahasına hapseden Samsunspor'da gol perdesini Veli açtı. (1-0) Galibiyet golünün ardından temkposunu artıran kırmızı beyazlılar, önce İlyas Kubilay ile penaltıdan skoru 2-0'a daha sonra ise Yasin ile farkı 3'e çıkardı. (3-0)

GOL YAĞMURU

Karşılaşmanın ikinci devresine de ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan taraf Samsunspor oldu. Sağlı sollu ataklarla rakibi Eskişehirspor'a zor anlar yaşatan kırmızı beyazlılar, 56.dakikada Hamroun ile farkı 4'e çıkardı. (4-0) Oyunun kalan süresinde oyunu istediği gibi yönlendiren Samsunspor, Oğuz Gürbulak ve son olarak Burak'ın kafa golüyle sahadan 6-1 galip ayrıldı. Konuk takımın tek golü ise İbrahim Halil Öner'den geldi. 

 

EditörEditör

YORUMLAR