bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 05:21
Advert

SAMSUNSPOR 19 YAŞINDAKİ STOPER İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Kırmızı beyazlılar. Vukan Savicevic ve Plumain'den sonra şimdi de Slovenya’nın Tabor Sezana takımında oynayan Fildişi Sahilli defans oyuncusu Guy Serge Cedric Yameogo ile 5 yıllık anlaşma sağladı.

Spor
Giriş Tarihi : 20-08-2020 11:45
SAMSUNSPOR 19 YAŞINDAKİ STOPER İLE ANLAŞMA SAĞLADI
"

Yılport Samsunspor'da imza şov bugünde devam etti. Vukan Savicevic ve Plumain'den sonra şimdi de Slovenya’nın Tabor Sezana takımında oynayan Fildişi Sahilli defans oyuncusu Guy Serge Cedric Yameogo ile 5 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın kamuoyuna tanıttığı 19 yaşındaki genç defans oyuncusu imza töreninde oldukça heyecanlıydı. Kırmızı beyazlı ekipten imza töreni sonrasında şu açıklama yapıldı;  5 YILLIK İMZA  "Slovenya’nın Tabor Sezana takımında oynayan Fildişi Sahilli defans oyuncusu Guy Serge Cedric Yameogo ile 5 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yıldırım Tower’da yapılan imza törenine 19 yaşındaki oyuncu Guy Serge Cedric Yameogo’nun yanı sıra Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal katılmıştır. Oyuncumuzun camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

 

EditörEditör

YORUMLAR