bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 09:11
Advert

SAMSUN'DA YENİ KURULAN O BİRİME ALİ ŞİMŞEK ATANDI

Türkiye’nin çeşitli Valiliklerinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü birimi Samsun Valiliğinde de kuruldu.

Gündem
Giriş Tarihi : 28-07-2020 21:54
SAMSUN'DA YENİ KURULAN O BİRİME ALİ ŞİMŞEK ATANDI
"

Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü biriminin Düzce’de başarılı çalışmalar gerçekleştirdiği gerekçesiyle Samsun’a yeni atanan Vali Zülkif Dağlı Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü Birimini Valilik bünyesinde kurarak Samsun’da bir ilke imza attı.

Samsun’da bir ilk olan birimin başına ise Bafra Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek getirildi. 

Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü görevleri arasında STK Hizmet birimidir, Samsun’da faaliyet gösteren STK’lar ile Samsun Valiliği arasında bir köprü işlevi görerek, ortak projeler hazırlanması için çalışmaktadır. Kurum ve STK biriminin hedefleri arasında, sivil toplum örgütlerinin gelişmesine katkı sağlamakta bulunmaktadır.
Detaylı bilginin önümüzde ki günlerde Samsun Valisi Zülkif Dağlı tarafından yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Ali Şimşek Kimdir?

2005 yılında Din Görevlisi olarak göreve başladı. 2008 yılında Bafim-Der kurucu ve yönetim kurulu üyesi, 2012-2016 Bafra Diyanet-Sen ilçe başkanlığı, 2014-2016 Samsun Şube Başkan vekili, 2016 yılında Diyanet işlerinden ayrılarak Samsun Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı 112 Acil çağrı merkezinde göreve başladı. 2 ay kadar bu görevde çalışan Şimşek, ardından Samsun Valiliği Protokol Şube müdürlüğü emrinde görev yaptı. Ali Şimşek 30-05 2018 tarihinde Bafra Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görev yapıyordu. 2020 yılında Özel Kalem Müdürlüğü görevinden ayrıldı.

EditörEditör

YORUMLAR