bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
25 NİSAN Perşembe 04:57
Advert

SAMSUN’DA KORONA DENETİMİ

İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüsle mücadele kapsamında 81 ilde valilerin yönetim ve koordinasyonunda yapılmasını istediği maske denetimi, Samsun’da da yapıldı.

Gündem
Giriş Tarihi : 19-08-2020 17:25
SAMSUN’DA KORONA DENETİMİ
"

Samsun Valisi Zülkif Dağlı öncülüğünde Atakum ilçesi Alparslan Bulvarı’nda yapılan maske denetimine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Ali Oruç, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile Kızılay gönüllüleri katıldı. Mağazalar, eczaneler, kafeteryalar, restoranlar başta olmak üzere çok sayıdaki işletme denetiminde iş yerlerini sosyal mesafe kurallarına göre dizayn eden, dezenfektan bulunduran ve maske takan esnaflar tebrik edildi.

Denetimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, tüm Samsunluları koronavirüsle mücadelede hassas davranmaya davet etti. Soğuk, “Bugün Türkiye genelinde uygulanan maske denetimini Samsun’da valimiz öncülüğünde ilgili kamu kurum ve kuruluş yetkililerinin katılımıyla birlikte yaptık. Atakum ilçesinde gerçekleştirdiğimiz denetimlerde iş yerlerimizin Covid-19’a uygun çalıştıklarını görmekten mutlu olduk. Büyükşehir belediyesi olarak pandemi sürecinin ilk gününden bu güne kadar gerekli tedbirleri alarak ve sahada aktif rol oynadık. Tüm imkanlarımızla sürece katkı vermeye devam edeceğiz. Maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek bu süreci hep birlikte atlatmayı umuyorum. Bütün vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya davet ediyorum“ ifadelerini kullandı.

EditörEditör

YORUMLAR