bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 17:33
Advert

SAMSUN'DA HİJYEN NOKTALARI OLUŞTURULDU

İlkadım Belediyesi, mutasyonlu koronavirüs nedeniyle artan vaka sayılarının önüne geçmek adına ilçede vatandaşların yoğun olarak kullandığı prestijli caddelerde yeni hijyen noktaları oluşturarak ilçe sakinlerinin hizmetine sundu.

Gündem
Giriş Tarihi : 24-03-2021 18:12
SAMSUN'DA HİJYEN NOKTALARI OLUŞTURULDU
"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş "Hijyen kurallarına özen göstermeye, sevdiklerimizin ve kendi sağlığımız için maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaya devam edelim. Virüse karşı en büyük kalkanımız maske, mesafe ve temizliktir" ifadelerini kaydetti.

İlkadım Belediyesi, ilçe halkının gün içerisinde yoğun olarak kullandığı  Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet caddelerinin giriş ve çıkışlarına kurduğu  hijyen noktaları ile koronavirüse karşı mücadeleyi devam ettiriyor. Caddelerin girişlerinde el dezenfektanı ve ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştiren ekipler vatandaşlar ve cadde esnafında da takdir topluyor.

Sokağa çıkan her vatandaşımızı düşünüyoruz

İlkadım Belediyesi olarak işi nedeniyle sokağa çıkan vatandaşları da düşünmek zorunda olduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Sabah evden çıkan bir kişi bankadan, markete kadar bir çok yere uğruyor. Herkesin cebinde kolanya ve dezenfekten gibi ürünlerin olması mümkün değil. Bizde tedbirlerimizi artırarak dışardaki vatandaşın her an ulaşabilmesi için ilçemizin değişik noktalarına dezenfekten üniteleri yerleştirdik. Bankadan çıkan, markette alışverişini tamamlayan bir kişi hemen ellerini dezenfekte edebilecek.

İlkadım halkımızla mücadeleye devam ediyoruz

Biz bu mücadeleyi İlkadım halkıyla birlikte verdik vermeye devam edildiğinin altını çizen Başkan Demirtaş,“Her bir vatandaşımız meseleye duyarlılığını fevkalade ortaya koymalı. Belediyemiz bu konuda ilçemizde semt pazarlarımız başta olma üzere cadde ve sokaklarımızın kullanım yoğunluğunu oluğu muhtelif yerlerinin giriş çıkış kısımlarına dezenfektan noktası konumlandırdık. Virüs bilindiği gibi el temasıyla da bulaşıyor. Bu nedenle halkımızın ellerini titiz bir şekilde dezenfekte etmesini istiyoruz" diye konuşt

EditörEditör

YORUMLAR