bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 06:12
Advert

SAMSUN’DA 130 BİN OY HEDEFLİYORUZ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, BFR Tv'de yayınlanan Ümit Ceylan'ın hazırlayıp sunduğu "Seçim 2023" programının konuğu oldu. Programda kendisine yöneltilen “Samsun’da ne kadar oy alacaksınız” sorusuna cevaben 130 bin oy almayı hedeflediklerini belirtti.

Siyaset
Giriş Tarihi : 25-04-2023 22:56   Güncelleme : 25-04-2023 23:36
SAMSUN’DA 130 BİN OY HEDEFLİYORUZ

SONUNA KADAR ERDOĞAN’I DESTEKLİYORUZ

Ülkenin bekası için Cumhur İttifakına dâhil olduklarını dile getiren Bahadır Şahin, “Ülkemizin sınır sorunları var PKK ile mücadele var, İHA, SİHA, yerli otomobil, doğalgaz gibi daha birçok alanda yürütülen işler var. Muhalefet tüm bunlar için ne gerek var masrafa diyor ya gemi batacak diye gemi, tanka füze atılacak diye tank yapmayalım mı bunlara nazaran ülkemizin birlik beraberliği ve bütünlüğü için Cumhur İttifakı diyor Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da sonuna kadar arkasındayız.” dedi.

BARAJ SORUNUMUZ YOK İLGİ BÜYÜK

İttifaklar nedeniyle seçim barajının kalkmış olmasının seçmene bir umut ışığı olduğunu belirten Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, “Baraj problemimizin olmaması seçmenimiz için çok önemli. Bu güne kadar barajı geçemeyeceğimiz düşüncesiyle tercihini farklı yönde kullanan seçmenin artık böyle bir derdi yok. BBP sağduyulu seçmenin her daim ikinci partisi olarak bilinir. Dolayısıyla Cumhur İttifakı çatısı altında seçime girdiğimiz için Samsun’da çok ciddi hazırlandık. Çok iyi çalışıyoruz çok iyi bir oy alıp Ankara’ya gideceğiz inşallah. Sahada aktif bir şekilde geziyor seçmenimizle kucaklaşıyoruz. Erdoğan’a çok ciddi bir destek var bunu görüyoruz. Aynı zamanda bize de çok büyük bir ilgi var. Vatandaşlarımız her gittiğimiz ilçede mahallede bizleri bir evladı bir ağabeyi olarak bağrına basıyor ve destek verme sözü veriyor. ” Diye konuştu.

130 BİN OY HEDEFLİYORUZ

Yeni sistemde İttifak içerisinde partilerin alacağı oy oranının Milletvekili belirlemede etkin olacağını belirten Şahin, “Çalışmalarımızı gece gündüz aralıksız sürdürüyoruz. Samsunda bizlere çok güzel bir ilgi var. Zaten yaptığımız araştırmalar da bunu ortaya koyuyor. Samsun’da yaptığımız araştırmaya göre yüz bin oy alacağımızı tespit ettik ancak bizim hedefimiz yüz otuz bin oy alarak BBP’de iki milletvekili adayını Ankara’ya göndermek istiyoruz.” Dedi.

SAHADA MUHALEFETİN ADAYLARINA TEPKİ VAR

Muhalefetin Milletvekili adaylarını sahada hiç görmediğini dile getiren Şahin, “BBP’nin Samsun Milletvekili adayları olarak bölge bölge çalışıyoruz. Günlerdir ilçe ilçe mahalle mahalle geziyor dolaşıyoruz. Bu ziyaretler esnasında muhalefetin adaylarını hiç görmedim.  Samsun’un yüzde yetmiş beşi Cumhur İttifakını desteklediği için muhalefete pek yer kalmıyor sanırım. Seçmenin özellikle liste eleştirileri de etken olabilir zaten seçmen de aynı fikirde olacak ki muhalefetin adaylarına tepkililer.” Diye konuştu.

GENÇLERİN AĞABEYİ OLACAĞIM

Son olarak programda gençlere seslenen Şahin, “Gençlerin özellikle Samsun’da Bahadır ağabeylerine sahip çıkmalarını istiyorum. Bafra’nın ve Samsun’un bir evladı olarak genç kardeşlerimizden destek istiyorum. Eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç nasıl ağabeylik yaptıysa bizde o yolda gideceğiz gençler için çok çalışacağız hiç endişeleri olmasın.” Dedi.

EditörEditör

YORUMLAR