bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 01:21
Advert

Samsun Merkeze Gidiş Gelişi Hız Kazanacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi kasım ayında hizmet vermeye başlayacak.

Gündem
Giriş Tarihi : 31-10-2022 11:54
Samsun Merkeze Gidiş Gelişi Hız Kazanacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi açılış için gün sayıyor. İlçelerden birkaç vasıta değiştirerek şehir merkezine gelen vatandaşların ulaşım çilesini sonlandıracak proje, kasım ayı içinde hizmet vermeye başlayacak.13 indirme peronu olan, 3 adet havaalanı servis peronu, 3 adet bilet gişesi, 72 araçlık açık otopark ve 12 araçlık taksi durağının yer aldığı İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi hizmete girdiğinde vatandaşlar tek araçla şehir merkezine ulaşabilecek.

Yolcuların ve minibüsçülerin yıllarca yaşadığı sorun da artık tarihe karışacak. İlçelerden gelen araçları tek bir merkezde toplayan Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara tek araçla şehir merkezine ulaşma imkanı sağlayacak. Vatandaşlar aynı şekilde de tek araçla ilçelere dönebilecek.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tek hat değişikliği ile Samsun’da herkes istediği yere ulaşabilecek. Özel arabası olan tek arabayla nasıl merkeze geliyorsa minibüsü kullanan vatandaşlarımızda aynı kolaylıkla gelebilecek. Bu bizim Ulaşım Master Planımızın bir parçası. Heyecanla beklenen İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezini kasım ayı içinde açacağız. Tesis bitti. Şehrin insanıyla buluşmasını çok önemsiyoruz. Bu proje de onun kanıtı. Biz oraya güzel bir tesis yaptık. Terminal, peronlar,  vatandaşların beklerken oturabileceği bir kafe yaptık. Bir düzen var orada. Orada bir minibüsün ne kadar kalacağı yönünde bile çalışmalar yapılıyor. Bu düzen ve kolaylık demek.”

 

EditörEditör

YORUMLAR