bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 15:44
Advert

SAMSUN KÜLTÜR VE SANATA DOYACAK

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı, Belediye Konservatuvarı’nın 40'ıncı yıl etkinlikleri kapsamında kente sanat keyfi yaşatacak.

Gündem
Giriş Tarihi : 22-07-2020 15:49
SAMSUN KÜLTÜR VE SANATA DOYACAK
"

Büyükşehir Belediyesi Şehir Orkestrası, Batıpark Tören Alanı'nda 27 Temmuz Pazartesi saat 20.30’da Türk Müziği repertuvarından oluşan bir konser verecek. Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Oyunları Topluluğu da, 28 Temmuz Salı saat 20.30'da Karadeniz’in kültürel değerlerini ve çeşitliliklerini yansıtan “Karedeniz’in Renkleri” halk dansları ile sanatseverlerin karşısına çıkacak.

BÜYÜKŞEHİR'DEN DOLU DOLU 40. YIL ETKİNLİKLERİ  

Belediye Konservatuvarının 40'ncı yıl etkinlikleri kapsamında hazırladıkları dolu dolu etkinliklerle Samsunluları kültür ve sanata doyuracaklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Ömer İdris Akdin, gösterilerin pandemi tedbirlerine uyularak hazırlandığını vurguladı. Akdin, "izleyicilere maskeler ve dezenfektan solüsyonları dağıtılacak olup, tribün bölümünde oturma planı, sosyal mesafe kurallarına göre hazırlanmış ve sterilizasyonu yapılmıştır. Gösterilerimiz tüm halkımıza açık olup, ücretsizdir" dedi.

EditörEditör

YORUMLAR