bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 22:09
Advert

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHARİP GAZİLERE YENİ HİZMET BİNASI

Daha önce Anakent İş Merkezi içerisinde yer alan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni hizmet binası için açılış töreni düzenlendi.

Yaşam
Giriş Tarihi : 12-05-2023 16:46
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHARİP GAZİLERE YENİ HİZMET BİNASI

Adnan Kahveci Parkı içerisinde inşa edilen yeni hizmet binasının açılış programına Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Beyazıt Yumuk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, gaziler ve yakınları katıldı.

‘BURASI BU ŞEHRİN EN GÜZEL LOKASYONU’

Açılış programında konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ”Gazilerimizin ben de ayrı bir yeri var. ‘Gazilerimiz için en güzel yer neresi’ dedik ve burada karar kıldık. Burayla ilgili gerekli düzenlemeyi yaptık. Ulaşımı çok kolay. Buranın peyzajını da tamamen gazilerimize göre düzenledik. Biz gazilerimize hayattaki şehitler olarak bakıyoruz. Kurtuluşa giden ilk adımın atıldığı, kurtuluş meşalesinin yandığı bu şehrin en güzel yerini en güzel lokasyonunu gazilerimize tahsis ettik” şeklinde konuştu.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan programda yaptığı konuşmada “Gazilerimiz istekleri bizim için emirdir. Biz her zaman sizlerin yanındayız ve her zaman destek olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.  
Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş ise konuşmasında “Bu topraklar dünyanın en kıymetli toprakları. Siz gazilerimiz bizim için çok kıymetlisiniz. Samsun’da sizler için çok güzel bir hizmet binası Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

EditörEditör

YORUMLAR