bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 12:54
Advert

SAMSUN BEM-BİR-SEN İSTİŞARE TOPLANTISI

İlkadım Belediyesi’nde yaşanan sorunlara yönelik toplantı Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Gündem
Giriş Tarihi : 29-01-2021 12:04
SAMSUN BEM-BİR-SEN İSTİŞARE TOPLANTISI
"

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da memurların her daim yanlarında olduklarını belirtti.

Toplantıda, İlkadım Belediyesi’nde görev yapan Memur personellerin sendikaya ilettiği sorunlar ele alınarak çözüm önerileri hazırlandı.

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli toplantıyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası olarak bugüne kadar her zaman üyelerimizin, memurlarımızın ve mesai arkadaşlarımızın yanında yer aldık.

Bundan sonra da arkadaşlarımızın yanında olmaya, onların bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. İlkadım Belediyesi’nde görev yapan memur arkadaşlarımızın sendikamıza iletmiş olduğu bazı önemli hususları bugün Memur-Sen İl Başkanımızın da katılımlarıyla ele aldık.

Bu hususlara yönelik her türlü tedbirlerin alınması noktasında önemli kararlar aldık ve Belediye Başkanı Sayın Necattin Demirtaş’a ilettik. İnşallah bu sorunların, önemli hususların kısa sürede sona ereceğini umuyoruz. Rabbim, vatanımız, milletimiz ve Samsun’umuz için alın teri akıtan, gece-gündüz mesai yapan arkadaşlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyor, toplantımıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gayretli başkanlığında düzenlenen toplantıya, Memur-Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Murat Akkuş, İlkadım Belediye Temsilcisi ve Makine Mühendisi Mustafa Karaduman ve üyeler katıldı.

EditörEditör

YORUMLAR