bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 17:03
Advert

”SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” DENETİMİ YAPILDI.

İçişleri Bakanlığının genelgesi ve Samsun Valiliğinin yönergesi kapsamında yeni tip koronovirüs (Kovid-19) ile etkin mücadele kapsamında ilçemizden"SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" denetimi yapıldı.

Gündem
Giriş Tarihi : 27-10-2020 12:13
”SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” DENETİMİ YAPILDI.
"

Denetime Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri Katıldı.

Hijyen, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi, işletme sahiplerine ve vatandaşlara uyarılarda bulundular.Denetimlerde işletmelerin genel sağlık kurallarına dikkat ettikleri gözlendi.Market, manav,kıraathane, berber, fırın gibi işyerleri büyük bir titizlikle denetlenirken Kovid-19 ile etkin mücadele için hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması istendi.

Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR; İçinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması, salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor. Özellikle düğün, cenaze gibi kalabalık ortamlarda tedbir kurallarına uyalım. Evlerde, açık alan ve ortamlarda toplu taziye dileklerinde bulunmaktan kaçınalım.

Vatandaşlarımızdan sosyal mesafe ,maske ve hijyen konularında biraz daha hassasiyet bekliyorum. Koronavirüs'ün yayılmasının önlenmesi ve siz değerli hemşehrilerimin sağlığının korunması için bu konu çok önemli” dedi.

EditörEditör

YORUMLAR