bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 12:06
Advert

PANDEMİDE BAFRA BELEDİYESİ

Türkiye’de korona virüsün ilk görüldüğü mart ayı başından itibaren, Bafra’da örnek bir çalışma performansı sergileyen Bafra Belediyesi’nde Başkan Hamit Kılıç’ın samimi gayreti gözlerden kaçmadı.

Gündem
Giriş Tarihi : 20-07-2020 16:31
PANDEMİDE BAFRA BELEDİYESİ
"

İlçenin ihtiyaçlarına insan ve çevre odaklı, katılımcı ve kalıcı çözümler üreten Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi pandemi sürecinde de birçok başarılı hizmeti Bafralılara sundu.

Pandemi süresince tüm kademeleriyle yoğun ve gayretli bir dönem geçirdi. Dezavantajlı kesimleri gözeterek, büyüklerin tecrübelerinden, gençlerin fikirlerinden yararlanarak, ortak aklın izinden gitmeye devam etti.

Ülkemizde daha ilk enfekte vakası açıklanmamışken çalışmalarına başlayan, tedbirlere dikkat eden, Bafra’nın her noktasında dezenfeksiyon ve temizlik önlemleri alan, çocuklar, gençler ve yaşlıların yanında olarak krizin en iyi şekilde yönetilmesinde öncülük eden Başkan Hamit Kılıç’ın ortaya koyduğu çaba ve samimi gayret tüm kesimlerce memnuniyetle karşılandı.

Başkan Kılıç pandemi sürecinde:

Söz konusu süreçte sürekli saha da yer alan Başkan Kılıç, gerçekleştirilen her çalışmada ekiplerin koordinasyonu sağladı.

Başkan Kılıç, süreç içerisinde Zabıta Müdürlüğüne gelen talep telefonlarına cevap vermekten, maske dağıtımına kadar her alanda görevli ekiplerin içinde yer alarak vatandaşların yanında oldu.

Pandemide farklı alanlarda görevlendirilen ekiplere; dikkatli, hassas ve güler yüzlü olunması talimatı veren Başkan Kılıç, salgında büyük özveri gösteren Sağlık çalışanları, Vefa Sosyal Destek Grubu personeli ve kolluk kuvvetlerinin de moral motivasyonunun yüksek tutulmasında katkı sağlayacak çalışmalar ortaya koydu.

Sosyal medya hesapları üzerinden de sürekli olarak salgınla ilgili farkındalık paylaşımları gerçekleştirdi.

Başkan Kılıç özellikle çocuklar ve yaşlılara yönelik hassasiyetini pandemi süresince de ortaya koyarak gönülleri fethetti.

Alınan önlemler kapsamında uzun süre evlerinden çıkamayan çocuklar,gençler ve yaşlılara moral vermek amacıyla farklı etkinlikler ve uygulamalar hayata geçiren Başkan Kılıç, çocuklara gönderdiği hediyelerin yanında yazdığı mektup, duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve asırlık gelenek Selesepet Topkandil Şenliklerinin alınan önlemlere dikkat edilerek kutlanması Bafralıların takdirleriyle karşılandı.

 

Yaşlılara yönelik gerçekleştirilen ziyaretler ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında tüm birimler yoğun çaba gösterdi.

 

Başkan Kılıç, aynı titizlikle gençlerin de pandemi süresince yanlarında oldu ve onlara desteğini sürdürdü.

 

Söz konusu süreçte sokak hayvanlarını da kaderine terk etmeyen Bafra Belediyesi, Başkan Kılıç’ın talimatı ile ilçenin çeşitli noktalarında oluşturulan alanlarda onların su ve mama desteği sağladı.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan kovid-19 salgınının ilk gününden bu güne kadar her alanda yoğun ve etkili çalışmalar ortaya koyan Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi, bundan sonraki süreçte de aynı ciddiyet ve gayretle salgınla mücadelesine devam ediyor.

EditörEditör

YORUMLAR