bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 10:34
Advert

MUHALEFET SEÇİMLERDE, MHP HER DAİM SAHADA

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, “14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde yaptıkları seçim çalışmalarını değerlendirdi. Turna, muhalefet partilerinin seçim zamanı sahalara indiğini belirterek MHP’nin ise her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi.

Siyaset
Giriş Tarihi : 09-05-2023 17:38
MUHALEFET SEÇİMLERDE, MHP HER DAİM SAHADA

2018 seçimlerinden bu yana Bafra ve bölgesinde aktif bir şekilde sahada, vatandaşlarla beraber olduklarını dile getiren Turna, bu durumun büyük bir avantaj olduğunu söyleyerek 14 Mayıs’ta iyi bir netice alacaklarını ve en az üç Milletvekilini meclise göndereceklerini ifade etti.

MUHALEFET SEÇİM OLUNCA SAHADA MHP HEP BURADA

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bafra’da ki tüm bileşenleriyle 14 Mayıs seçimlerine hazırlandıklarını belirten Turna, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlar MHP'yi istiyor bunu net bir şekilde görüyoruz. Vatandaşlarımızın MHP’ye bu dönem çok sıcak ilgi ve alakası var. Bunu alanda birebir yaşayarak gözlemliyoruz. Vatandaşımızın bizden beklentileri var. 2018 seçimlerinden bu yana Bafra’nın şehir merkezi ve kırsaldaki tüm mahallelerini en az ikişer üçer defa gezip dolaştık. Vatandaşlarımızın dertlerini sorunlarını dinledik çözümü noktasında yardımcı olduk. İlçemizde ve bölgemizde ki muhtarlarımız başta olmak üzere, meslek örgütleri, sivil toplum örgütleri ile sık sık bir araya gelerek toplantılar düzenledik istişarelerde bulunduk. Büyük bir azim ve gayretlere iyi günde kötü günde vatandaşlarıma destek olduk. Bu nedenle bu gün vatandaşımızın bizlere olan ilgi ve akalası en üst düzeydedir. Bizler muhalefetin unsurları gibi sadece seçim zamanı sahalara inmiyoruz. Seçim olsa da olmasa da MHP vatandaşının yanında olmaya devam edecektir.” Dedi.

SAMSUN’DAN EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ

14 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak açıklama yapan Turna, “Miliyetçi Hareket Partisinin Milletvekili adayları konusunda vatandaşımızın hiçbir endişesi yok. Adaylarımıza tam destek sağlanacağını görüyoruz. Bafra ve bölgesine yürüttüğümüz çalışmalar, Samsun ve diğer ilçelerinde yürütülen çalışmalara baktığınızda inşallah en az üç Milletvekilini meclise göndermeyi arzu ediyoruz.” Dedi.

PAYLAŞACAK VATAN, VAZGEÇİLECEK İNSANIMIZ YOK

Liderimiz Devlet Bahçeli'nin, "Her Şeyden Önce Türkiye" anlayışıyla Türkiye'yi "Lider Ülke" yapma amacının önemini vurgulayan Turna, “Geleceğin küresel gücü Türkiye’nin inşası, bu milletin her ferdi için milli bir meseledir. Bu nedenle bugün Cumhur İttifakı içerisinde yer almamız, siyasi hırslarla değil, karşılıksız, pazarlıksız, amasız, fakatsız ülkenin geleceği söz konusu olduğu içindir. Güçlü devlet güçlü Millet anlayışıyla vatandaşlarımıza hedeflerimizi bıkmadan usanmadan anlatıyor aktarıyoruz. Bizim bu noktada ki inancımız ve gayretimiz hiç bitmeyecek, "Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla kaderimiz birdir. Bu yüzden diyoruz ki Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için bir oy Erdoğan’a bir oy MHP’ye” Diye konuştu.

EditörEditör

YORUMLAR