bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
16 NİSAN Salı 21:23
Advert

MHP KAMU ÇALIŞANLARININ YANINDA

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP Bafra İlçe Başkanlığı, Bafra’da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve MHP’nin milletvekili adaylarına destek istedi.

Siyaset
Giriş Tarihi : 12-05-2023 19:43   Güncelleme : 12-05-2023 20:02
MHP KAMU ÇALIŞANLARININ YANINDA

Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi “Hemşireler Günü” dolayısı ile sağlık çalışanlarına çiçek hediye etti.

Ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan Turna, “Türkiye’nin yükseliş serüveninin en önemli kararının verileceği Pazar günkü seçimlerin arifesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MHP Bafra olarak biz her zaman sahada olduğumuzu ifade ediyoruz. Seçim yasaklarının başlayacağı zamana kadarda çalışmalarımız sürecektir. Bu günde İlçemizde faaliyetlerini sürdüren Kaymakamlık ve Belediye başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek desteklerine talip olduğumuzu dile getirdik. Sağlık çalışanlarımıza ve huzurevi sakinlerine çiçekler hediye ettik. Kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlar, kendilerini ziyaret eden siyasetçi olmadığını söylediklerinde bu eksikliği gidermek istedik. MHP olarak kamu çalışanlarımızın da yanında olduğumuzu birebir anlattık. Ziyaretlerimizde bizleri samimi bir şekilde ağırlayan çok kıymetli kamu çalışanlarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. 

Milliyetçi Hareket Partisi, karşılıksız sevenlerin partisidir.

Milliyetçi Hareket Partisi, biz diyenlerin partisidir

Milliyetçi Hareket Partisi, bunlara sadakat ve sabır ile bağlı olanların partisidir “Dedi.

EditörEditör

YORUMLAR