bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 10:18
Advert

MHP ALAÇAM İLÇE BAŞKANLIĞINA ORHAN SANCAK SEÇİLDİ

Samsun’un Alaçam İlçesi`nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10’uncu olağan kongresi Alaçam Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti.

Gündem
Giriş Tarihi : 22-08-2020 18:56
MHP ALAÇAM İLÇE BAŞKANLIĞINA ORHAN SANCAK SEÇİLDİ
"

Seçime tek aday olarak giren Orhan Sancak delegelerin teveccühleri ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaçam İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Divan Kurulu seçildi. Divan Kurulunun seçilmesinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gönderdiği konuşma metni Divan Başkanlığına seçilen MHP 25.Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis tarafından okundu. 

Bahçeli mektubunda, " Milliyetçi Hareket Partisi’nin gür sesi, güçlü nefesi ve yörenizdeki güven veren mesajı olmak için bir araya geldiniz.Türkiye’mizin hassasiyet yüklü bir döneminde sorumlu, şuurlu ve şahsiyetli mücadelenize yeni bir halka ekliyorsunuz. Biliniz ki, bütün gözler üzerinizdedir. Bütün dikkatler size çevrilmiştir. Tuzaklara karşı uyanık olunuz.

Provokasyonlara karşı tetikte durunuz.Tezvirata, tefrikaya, akıl çelici karanlık tekliflere her zaman mesafe koyunuz.Üzerimizde oynanan kirli oyunlar bitmedi, eksilmedi. Zaaf anımızı, yumuşak karnımızı kollayan habis saldırılar kesilmedi, dinmedi.Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in varlığından rahatsızlık duyan iç ve dış mihrakların nifak seferberliği hiç bitmedi, hiç de eskimedi. 

Yarım asrı geçen şerefli mazimizin tecrübe ve temkiniyle, fikriyatımızın birikim ve enginliğiyle geçmişi kavrıyor, geleceği kucaklıyoruz. Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hakim kılmaktır.Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür.Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır.Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir.Milliyetçi Hareket Partisi “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir."sözleriye anlamlı mesaj yayınladı.

Konuşmaların ardından gelir gider tablosunun okunması ve yönetimin ibrazından sonra seçime geçildi.

Orhan Sancak tek aday olarak girdiği 10’uncu Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam kongresinde başkan seçildi.

Sancak’ın yönetiminde ise Murat Asan, Nami Kır, Ruhi Akbulut, Sami Baba, Akif Güller, Aziz Kaya, Muhammet Ergin, Osman Ertaş, Recai Akman, Metin Helvacı, Recep Çolakoğlu, Yener Özkan Demir, Zeynel Dinç, Berkant Demirtaş yer aldı.

Kongreye MHP 25.Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Alaçam  Belediye Başkanı İlyas Acar, MHP Samsun  İl Başkan Yardımcıları Önder  Subaşı, Harun Karapıçak, Oğuz Karlık, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri,  Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan  Özdemir , CHP Alaçam İlçe Başkanı Fuat Çambaz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ülkü Ocakları Bafra Şube Başkanı Kemal Şahin  ile delegeler katıldı.

Kaynak: Orhan Sancak MHP Alaçam İlçe Başkanlığı'na Seçildi

EditörEditör

YORUMLAR