bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 13:47
Advert

MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu memur alacak.

Gündem
Giriş Tarihi : 11-09-2020 16:29
MEMUR ALIMI YAPILACAK!
"

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayımlanan duyuruda sınavla Bağımsız Denetçi alımı yapılacağına yer verildi. http://www.kgk.gov.tr adresi üzerinden yapılacak kamu personeli alımında detaylarak maubulteni.com olarak bu yazımızda yer verdik. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlan için başvuru şartları şu şekilde:

Sınava; hukuk, iktisat, maliye, işletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilgiler dallarında eğitim veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca tasdik edilmiş yabancı yükseköğretim kurumlarından en az lisans seviyesinde mezun olanlar veya diğer öğretim dallarından lisans seviyesinde mezun olmakla beraber bu fıkrada belirtilen bilim dallarından lisansüstü seviyesinde diploma almış olanlar başvurabilir.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel nitelikleri taşımak,

Alınacka kadroyu yapmasına engel sağlık sorunu olmaması.

DETAYLAR

Bağımsız Denetçilik Sınavına müracaatlar 21 Eylül 2020 tarihinde başlayıp 2 Ekim 2020 tarihinde saat 17.00’de sona erecektir. Başvurular, elektronik ortamda “http://www.kgk.gov.tr” adresinde yer alan Başvuru Formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Posta yoluyla gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

SINAV YER VE TARİHİ

Bağımsız Denetçilik Sınavı 14 Kasım 2020 tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir’de yapılacaktır. Sınav yeri ve saati sınav tarihinden en az on beş gün önce Kurum internet sitesinde duyurulacaktır.

EditörEditör

YORUMLAR