bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 07:46
Advert

MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA HAFTASINDA ASIM’IN NESLİ ŞİİR OKUYOR

Bafra Belediyesi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftasında, Milli şairin Sefahat ve Asım adlı eserlerinin hediye edecek.

Gündem
Giriş Tarihi : 21-12-2020 15:54
MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA HAFTASINDA ASIM’IN NESLİ ŞİİR OKUYOR
"

Bafra Belediyesi’nin “@Bafrabldtr” adlı Twitter hesabı üzerinden koordine edilecek etkinliğe ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek.

20-27 Aralık 2020 Tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğe katılacak öğrenciler Bafra Belediyesi’nin Twitter hesabını takip etmesi, konuyla ilgili görseli beğenip retweet yapması ve Milli şairin bir dörtlüğünü okuyup videoya çekerek #AsımınNesliŞiirOkuyor etiketi ile paylaşım yapması yeterli olacak.

Son katılım tarihi olarak 27 Aralık 2020 olarak belirlenen etkinlik sonunda 500 öğrenciye Mehmet Akif Ersoy’un Sefahat ve Asım kitapları hediye edilecek.

Asım’ın Nesline Akif’i unutturmama gayretindeyiz şeklinde düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Öğrencilerimize Mehmet Akif Ersoy’u ve şiir dünyasını tanımalarını sağlamak, onlara etkili şiir okuyabilme yeteneği katkıda bulunmak üzere Belediyemizin Twitter hesabı üzerinden başlattığımız etkinliğe ortaokul ve lise öğrencilerimizin yoğun katılım sağlayacağına inanıyorum. Bu kapsamda 500 öğrenci kardeşimize Milli şairimizin Sefahat ve Asım isimlerindeki iki önemli eserini hediye edeceğiz. Etkinliğimizin katılım şartları ve diğer ayrıntılar Belediyemizin tüm sosyal medya hesaplarında mevcut. Bu vesile ile vefatının 84.Yılında Türk tarihinde önemli bir yere sahip, İstiklal Marşımızın yazarı olmuş büyük şair Mehmet Akif Ersoy’u rahme ve minnetle yâd ediyorum” Dedi.

EditörEditör

YORUMLAR