bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 01:11
Advert

KAYMAKAM ERTÜRKMEN'DEN İLAÇ MEDYA REKLAM AJANSI'NA ÖVGÜ

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen merkezi Bafra'da bulunan İlaç Medya Reklam Ajansını ziyaret etti. İlaç Medya Reklam Ajansı Genel Koordinatörü Ümit Ceylan, Program yapımcısı Vural Yeşilyurt ve Prodüksiyon Şefi Mustafa Çalışkan tarafından karşılanan Kaymakam Ertürkmen, ajansın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gündem
Giriş Tarihi : 30-09-2020 13:26
KAYMAKAM ERTÜRKMEN'DEN İLAÇ MEDYA REKLAM AJANSI'NA ÖVGÜ
"

Şehir içi ve şehir dışında çalışmalarını sürdüren İlaç Medya Reklam Ajansı bünyesinde bulundurduğu TRT Bafra Temsilciliği, Köy Tv Karadeniz Bölge Temsilciliği, Kızılırmak Gazetesi, İnternet haber siteleri ile basın yayın faaliyetlerinin yanı sıra özellikle prodüksiyon hizmetleri konusundaki çalışmalarıyla önemli projelere imza atıyor.

İlaç Medya Reklam Ajansı'nın özellikle tarımla ilgili çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Kaymakam Ertürkmen, "İlçemizde böyle profesyonel bir medya reklam ajansının bulunması büyük önem arz ediyor. Özellikle tarımla ilgili yapılan prodüksiyon çalışmaları gerek tv kanallarında gerekse dijital medyada ki alanlarda yayınlanması şehrimizin geleceği açısından önemli bir unsurdur. Yine bunun yanı sıra şehrimizde faaliyet gösteren firmaların kurumsallaşma konusunda ki çabalarına cevap verebilecek düzeyde bir reklam ajansı olması bizler için gurur kaynağıdır. Her biri alanında profesyonel 8 kişilik bir kadro ile yapılan çalışmalardan ötürü sizleri takdir ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İlaç Medya Reklam Ajansı yöneticileri Kaymakam Ertürkmen'e teşekkür etti.


 

 

 

 

EditörEditör

YORUMLAR