bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
18 NİSAN Perşembe 10:40
Advert

KARADENİZ'DE ENERJİ KAYNAĞI KEŞFEDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günü kamuoyuna bir müjde vereceğini açıkladı. ABD'nin önde gelen ekonomi yayın organlarından Bloomberg News de Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeyi duyurdu.

Gündem
Giriş Tarihi : 20-08-2020 11:48
KARADENİZ'DE ENERJİ KAYNAĞI KEŞFEDİLDİ
"

Bloomberg News'in haberine göre, Türkiye Karadeniz'de enerji kaynağı keşfetti. Erdoğan'ın Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılış töreninde, "Cuma günü hayallerimizi süsleyen bir müjdeyi inşallah milletimize vereceğiz" açıklamasının ardından tüm gözler Erdoğan'ın açıklamasına çevrildi.  Bloomberg News'un konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırdığı haberine göre; Erdoğan'ın açıklayacağı müjde Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde enerji kaynağı keşfestmesi.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Şu anda bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum." şeklinde konuştu.

 

EditörEditör

YORUMLAR