bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 12:38
Advert

KARAASLAN'DAN TAM DESTEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güçlü kadın güçlü Türkiye" mesajını paylaştı.

Gündem
Giriş Tarihi : 20-03-2021 15:47
KARAASLAN'DAN TAM DESTEK
"

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, " Kadının toplumda hak ettiği yere ulaşması ve istihdam başta olmak üzere hayatın her alanında aktif roller almasına yönelik politikalarımızı kararlılıkla uygulamayı sürdüreceğiz" dedi.

GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 18 yıllık döndemde kadın hakları ve kadının sosyo-ekonomik konumunun güçlendirilmesine yönelik çok önemli yasal düzenlemelerin hayata geçirildiğini kaydeden Karaaslan, "Kadına şiddete sıfır tolerans ilkesi ve ailenin güçlendirilmesi anlayışıyla gayretle çalışmaya, ülkemizi büyütmeye ve kalkındırmaya devam ediyoruz. Bugün ihtiyacımız olan, uzaklarda değil özümüzdedir. Bu anlayışla kadının toplumda hak ettiği yere ulaşması ve istihdam başta olmak üzere hayatın her alanında aktif roller almasına yönelik politikalarımızı kararlılıkla uygulamayı sürdüreceğiz. Kadın güçlü ise aile, aile güçlü ise toplum, toplum güçlü ise ülke güçlü olur" ifadelerini kullandı. 

EditörEditör

YORUMLAR