bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:52
Advert

KAMUYA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İŞKUR üzerinden art arda duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda en az ilkokul mezunları arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. MSB, MEB, Üniversiteler, belediyeler DSİ ve kamu kurum kuruluşlarına personel alımı yapılıyor.

Gündem
Giriş Tarihi : 18-08-2020 13:10
KAMUYA PERSONEL ALIMI YAPILACAK
"

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda kamu kurum ve kuruluşlarına personel, işçi memur alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan duyurulara baktığımızda farklı şehirlerde çok sayıda alım yapıldığı görüldü. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda kamu ilanlarına bu haberimizde yer verdik.

ALIM YAPAN KURUMLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu ilanlarına baktığımızda aşağıdaki kamu kurumlarına personel alımı yapıldığı görülüyor:

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
44 ÜNCÜ BAKIM FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜ*
DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU)
ŞENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI
AYDIN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ARDAHAN ASKERİ GAZİNOSU MÜDÜRLÜĞÜ
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ VEMALİ İŞLER DAİRE
MSB AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL.TES.İŞL.ANT BAŞKANLIĞI(KAMU GRUBU)
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİV.ÖĞRENCİ SOS.HİZ.BİRİM
SENİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ALIM YAPILAN KADROLAR

Kamu ilanlarına baktığımızda yukarıdaki kurumlara alınacak personeller, aşağıdaki kadrolarda istihdam edilecek:

Büro Memuru (Genel)  
Temizlik Görevlisi (Hastane)  
Sağlık Bakım Teknisyeni  
Ebe Yardımcısı  
Metal İşleri Teknisyeni  
Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı  
Temizlik Görevlisi  
Aşçı Yardımcısı  
Büro İşçisi   
Aşçı  
Elektronik Teknisyeni   
Deniz Trafik Operatörü  

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlanlara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak. 18 yaşını doldurmuş olmak. Son başvuru tarihi itibariyle başvuru yapılacak pozisyonlarda belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatta bulunmamak. Adayların görevini devamlı yapmasına engel sağlık probleminin bulunmaması gerekmektedir (engelliler hariç). Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak). Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.  Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

BAŞVURU

İŞKUR kamu ilanlarına başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izleyerek başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir:

 https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Daha sonra açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada İŞ İLANLARI linkine tıklayın.

Daha sonra iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada  İŞYERİ TÜRÜ yazan kısma tıklayıp KAMU seçeneğini işaretleyin ve ARA butonuna tıklayın.

EditörEditör

YORUMLAR