bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 10:15
Advert

KAMUYA EN AZ İLKOKUL MEZUNU PERSONEL ALINACAK

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yayımlanan ilanlarda; 3 bin TL maaşla, KPSS şartı olmadan, en az ilkokul mezunu memur alımı yapılacağı duyruldu.

Gündem
Giriş Tarihi : 18-07-2020 12:21
KAMUYA EN AZ İLKOKUL MEZUNU PERSONEL ALINACAK
" PERSONEL ALIMI İŞKUR'DAN YAPILACAK

İŞKUR'dan yayımlanan duyurularda farklı şehirlerde istihdam etmek üzere kamuya personel ve işçi alımı yapılacağı açıklandı. MSB, SGK, polisevleri ve  üniversitelere yapılacak olan personel alımları için başvurular bugün başladı.

 BAŞVURU ŞARTLARI

1.       Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2.       Son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmak.

3.       Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devletin sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4.       Milli güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

5.       Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütlere desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak. 6.       Kamusal haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

7.       Askerlikle ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

8.       Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak. KADROLAR Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi)   Beden İşçisi (Genel)   Güvenlik Görevlisi (Silahsız)   Temizlik Görevlisi   Büro İşçisi   Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)    Hidrolik-Pnömatik Teknisyeni   Makine Montaj ve Bakım Onarımcısı   Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı   Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı   Reklam Tabelacı   Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni   Haruri Muameleci (Döküm)   Hidrolik Pnömatikçi   İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı   İskele Kurucusu-İnşaat (Metal Veya Ahşap)   Yapı Yalıtımcısı(İzolasyoncu (Gemi))   Hidrolik-Pnömatik Teknisyeni   Frezeci (Freze Tezgah İşçisi)   Gaz Kompresör Operatörü   Genel Servis İşçisi (gemi)   Marangoz   Matbaa Teknisyeni   Vinç Operatörü(Gezer Köprü Vinç Operatörü)   İnşaat Ustası   İplik Temizleme İşçisi  İcat Ve Neşriyat Uzmanı   Malzeme Takip Ve Dağıtım İşçisi   Metal Kaplamacı   Mekaniker-Buhar Kazanları   Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı   Lojistik Elemanı   Fiberglasçı   Oto Döşemecisi   Elektrik-Elektronik Teknisyeni   Elektrikçi (Genel)(Elektrikçi-Uçak)   Şoför-Yük Taşıma   Güvenlik Görevlisi   Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni   Kamyon Şoförü   Ağır Silah Bakım Onarımcısı   Yüksek Gerilim Trafo Montaj İşçisi  

BAŞVURU İŞKUR'un yayımladığı personel ilanlarına başvurular, internet üzerinden aşağıdaki linkten  yapılacak.

 

EditörEditör

YORUMLAR