bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 18:29
Advert

HIRSIZLIK VE SİLAHLI YAĞMA SUÇLARINA 3 TUTUKLAMA

Samsun'da yapılan operasyonda, 3 şahıs hırsızlık ve silahlı yağma suçlarından tutuklandı.

Asayiş
Giriş Tarihi : 18-08-2020 10:37
HIRSIZLIK VE SİLAHLI YAĞMA SUÇLARINA 3 TUTUKLAMA
"

Samsun İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi ve Ladik, Canik ve Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar nsonucunda hırsızlık ve silahlı yağma suçlarıyla ilgili 3 şahıs yakalandı.

Ladik ilçesi Daldere Mahallesi’nde 15 Ağustos tarihinde 1 şahsa ait tarla içerisinde bulunan 3 metre uzunluğunda 8 adet sulama borusunun çalınması olayı ile ilgili mahallede bulunan güvenlik kameraları incelendi. İnceleme sonucunda 1 şüpheli şahsın evinde ve aracında arama yapıldı. Yapılan aramada şahıs çalmış olduğu sulama boruları ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Tekkeköy ilçesi Antyeri Mahallesi’nde 10 Ağustos tarihinde meydana gelen kamu kurum ve kuruluşlarında hırsızlık olayı ile ilgili olarak şüpheli 1 şahıs hırsızlık olayında kullandığı araç ile birlikte 16 Ağustos günü Tekkeköy ilçe merkezinde yakalandı. Araç içerisinde yapılan aramada yaklaşık 40 litre kapasiteli 33 adet boş bidon ve 6 metre uzunluğunda 2,5 santimetre hortum ele geçirildi.

Şüpheli çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak Samsun İlkadım T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Kavak ilçesi Tatamuslu Mahallesi nüfusuna kayıtlı ‘silahlı yağma’ suçundan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, 17 Ağustos tarihinde yakalanarak gözaltına alındı. Aynı gün çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak Samsun İlkadım T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.



 

EditörEditör

YORUMLAR