bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
24 NİSAN Çarşamba 12:24
Advert

HASAN AĞA ALAÇAMLILARA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTI

Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın bir çok ülkesinde ticari faaliyetlerini sürdüren Schafer gibi dünyaca ünlü markanın sahibi olan Hatex Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Asan memleketi Alaçam'da halka ücretsiz maske dağıttı.

Gündem
Giriş Tarihi : 19-11-2020 18:45
HASAN AĞA ALAÇAMLILARA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTI
"

 

Alaçam'da düzenlenen Geyikoşan Güreşlerininde uzun yıllardır ağalığını yapan hayırsever iş insanı Hasan Asan, pandemi sürecinin başından bu yana Alaçam'da 40 bin maske bağışında bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde halkın yoğun bulunduğu alanlarda 25 bin adet daha maske dağıtımında bulunan bölge halkının tabiriyle Hasan ağa, koronavirüs ile mücadeleye katkı sunabilmek amacıyla maske dağıtımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Alaçam'da halkın yoğun bulunduğu alanlarda dolaşarak elindeki maskeleri vatandaşlara dağıtan Hasan ağa halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla temizlik maske ve mesefe kurallarına uyarak mücadele edilebileceğini belirten hayırsever iş insanı Hasan ağa, "Memleketimde yaşayan insanları çok seviyorum. Her ne kadar yurtdışında yaşıyor olsamda ata toprağıma olan özlemim hiç dinmiyor. Bu koronavirüs belasının bir önce bitmesi için tüm tedbirlere uymamız gerekiyor. İnsanlarımız bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Maske takmayanlar veya aynı maskeyi günlerce takan insalar olduğundan dolayı farkındalık oluşturmak amacıyla şehirmizde zaman zaman maske dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bu sürece bir nebzede olsa katkı sunabildiysek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

 

 

 

EditörEditör

YORUMLAR