bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 16:06
Advert

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ürettikleri maskeler ve koruyucu kıyafetlerle korona virüs mücadelesine katkıda bulunan Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek destek oldu.

Gündem
Giriş Tarihi : 16-04-2020 16:20
 GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Bafra Haber- Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş gönüllülük esaslı çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, “ 18 Mart’ta üretime başladık. Gönüllü öğretmenler tarafından başlayan maske üretimine birçok gönüllü arkadaşımız destek verdi. Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve usta öğreticilerimiz ve İsmail Ahiskalı Çıraklık Eğitim Merkezi öğretmenlerimizin desteğiyle üretimimiz devam ediyor. Evlerinde makinesi olan birçok hanımefendi destek için hazır olduklarını belirtiyorlar Bu şehrimiz adına gurur verici bir durum. Bir kaç ütü ve makinayla başlayan üretim yolculuğumuz 4 atölyede maske ve koruyucu kıyafet dikimiyle devam ediyor. Yarından itibaren okulumuzun maske makinası kurulmuş olacak. Üretim kapasitemiz artarak devam edecek. Meslek lisesi olarak alanda olmamız gereken bir zamanda doğru hamle yaparak üreten bir fabrika olduk. Meslek lisesi memleket meselesi, meslek lisesi kara günlerde kurumlarımızın acil ihtiyacını karşılayarak gurur verici başarıya imza atmışlardır. Belediye Başkanımıza ve Desteğini esirgemeyen tüm güzel insanlara teşekkür ederiz” Dedi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, “Dünyamızı etkisi altına alan Covid-19’la mücadele de ülke olarak yaptıklarımızla örnek teşkil ediyoruz. Gönüllülük odaklı çalışmalar her alanda kendisini gösteriyor. Bütün bu çalışmalar arasında Bafra’mızda her zaman olduğu gibi fark oluşturacak hamleleri yerine getiriyor. Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde bu manada takdire şayan hizmetleri karşılık beklemeksizin yerine getiriyor. Bizi biz yapan değerlerin, özverinin, zor zamanlarda tek vücut olmanın örneklerini sergiliyorlar. Korana virüsün etkisini göstermeye başladığı ilk günlerde ağzı birliği ederek kurduğumuz “Birlikte Başaracağız” ifadesi işte bu kararlı duruşun ve özverinin bir tezahürüdür. Bu inanç birliği ile korona virüs sınavımızı da başarı ile vereceğiz. Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş ve tüm kardeşlerime ülkem adına, Bafra’m adına teşekkür ediyorum.

EditörEditör

YORUMLAR