bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 09:11
Advert

GENÇ DOKTOR KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Medibafra Hastanesinde görevli evli ve 2 kız çocuğu babası 36 yaşındaki Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Necati Emirhan yaklaşık 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde hayatını kaybetti.

Gündem
Giriş Tarihi : 09-01-2021 21:47
GENÇ DOKTOR KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ
"

Koronavirüs tedavisi görürken yaşamını yitiren genç doktor Emirhan, için bugün görev yaptığı hastane bahçesinde tören düzenlendi. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın ve mesai arkadaşlarının katıldığı törende konuşan Hastane Başhekimi Hasan Şekercioğlu “Değerli kardeşimiz Doktor Necati Emirhan’ı kovid nedeniyle kaybetmiş bulunuyoruz. Çok değerli hizmetleri olan bir arkadaşımız. Acımız sonsuz. Son derece üzgünüz. Tıp Dünyasının başı sağ olsun.  Değerli arkadaşımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah böyle durumları yaşamıyoruz. İnşallah bu hastalıktan kurtuluruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başhekim Şekercioğlu’nun konuşmasının ardından Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen “bu salgınla mücadelede kutsal bir görev ifa eden sağlık çalışanlarımızın başı sağ olsun diyorum. Mekânları cennet olsun. Allah’ım rahmeti ile muamele etsin. Gerçekten kutsal bir görev ifa ettiler. Sağlık sundular. Tekrar Allah rahmet etsin diyorum. Başınız sağ olsun” dedi.

Yapılan törende Doktor Necati Emirhan’ın mesai arkadaşları duygusal anlar yaşarken bazı sağlık çalışanları gözyaşlarına hakim olamadı. Emirhan’ın cenazesi bugün Samsun’un Çarşamba ilçesi Güzelyalı Mahallesinde defin edildi.

EditörEditör

YORUMLAR