bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 16:24
Advert

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLEYİZ. BİR VE BERABERİZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç her fırsatta esnaf ve sanatkârlar ziyaretlerinde bulunarak, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor, aynı zamanda talep ve düşüncelerini dinliyor.

Gündem
Giriş Tarihi : 27-10-2020 12:51
EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLEYİZ. BİR VE BERABERİZ
"

Esnaf ve sanatkârları iş yerlerinde tek tek ziyaret ederek “Hayırlı işler “dileklerinde bulunan Başkan Kılıç, gerçekleştirilen hizmetler ve projeler ile ilgili fikir alışverişleri gerçekleştiriyor.

 

Ortak akla verdiği önemle dikkat çeken Başkan Kılıç, oldukça önemsediği ziyaretlerde vatandaşlardan gelen talep ve öneriler, İlçede yapılacak çalışmaların şekillenmesinde önemli rol oynuyor.

 

Yapılan ziyaretlerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mızı hak ettiği en iyi konuma getirebilmek duası ve çabasındayız. Biz bir ve beraberiz. Bu noktada ilçemizde hayatlarını idame ettiren her yaşta ve her meslek grubunda tüm kesimlerle istişare odaklı hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Esnaflarımız ve sanatkârlarımız bu halkanın kıymetli bir parçası. Bafralılara daha modern ve yaşanabilir bir kent oluşturma adına yürütülen çalışmalarda esnaflar ve sanatkârlarımızın memnuniyetleri çok önemli. Tüm yatırımlarımızı geleceğin Bafra’sını oluşturmak hedefi doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Tüm dinamikleriyle halkımızla el ele,gönül gönüle olmak bizlere yüksek motivasyon ve çalışma azmi veriyor” Dedi.

 

Bafralı esnaf ve sanatkârlar ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın sık sık kendilerini ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

EditörEditör

YORUMLAR