bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 17:07
Advert

DÜĞÜN SALONLARINDA COVİD-19 DENETİMİ

Bafra Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde aralıksız sürdürdüğü Kovid-19 denetimlerine nişan ve düğün gibi organizasyonların yapıldığı salonlarla devam etti.

Gündem
Giriş Tarihi : 17-08-2020 17:29
DÜĞÜN SALONLARINDA COVİD-19 DENETİMİ
"

Denetimlerde korona virüs tedbirlerine uyulması konusunda hem işletme sahiplerini, hem de vatandaşlar uyarıldı.

Kontrollü sosyal hayat denetimleri nişan ve düğün gibi eğlencelerin yapıldığı salon ve açık alanları da kapsadı.

Ekipler, İlçede faaliyet gösteren nişan ve düğün gibi organizasyonların yapıldığı işletmeleri gezerek, işletme sahiplerinin alınan tedbirlere uyup uymadığını kontrol etti.

Bulaşıcılığı çok yüksek olan korona virüsün yayılım hızının düşürülmesi için Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunca yayınlanan kontrollü sosyal hayat tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetleyen ekipler, işletme sahiplerine bilgilendirmede bulundu. Ateş ölçümü, maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerini yerinde gözlemleyen ekipler, kurallara uyulması konusunda azami özen gösterilmesini de istedi.

Denetimlerin sürdürüleceğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: " Ekiplerimiz düğün salonlarında denetimlerini gerçekleştiriyor. Kapı girişinde gelen davetlilerin ateş ölçümü yapılmalı. Kapı girişinde gerekli dediğimiz 14 madde asılı kalmalı. Tüm davetliler ellerini dezenfekte ederek içeriye girmeli. Salonda masalar arası 1,5 metre ve sandalyeler arası 60 santim mesafe bulunmalı. Masalarda dezenfektan yer almalı. Bu kurallara hepimiz uymak zorundayız." Dedi.

EditörEditör

YORUMLAR