bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 11:23
Advert

DESTİCİ’DEN ŞAHİN’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Partisinin seçim kampanyası kapsamında Samsun’a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Bafra’da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı. Burada yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı içerisinde BBP 1. Sıra Samsun Milletvekili Adayı Bahadır Şahin için oy sözü istedi.

Siyaset
Giriş Tarihi : 24-04-2023 15:02   Güncelleme : 24-04-2023 15:29
DESTİCİ’DEN ŞAHİN’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

TÜRK ASRI İÇİN ERDOĞAN KAZANACAK

Bafra’da SKM açılışında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Önemli olan birlik beraberliğimiz, devletimizin varlığı, ülkemizin bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbalidir. BBP olarak 30 yıldır şehit liderimiz Muhsin başkanımızla çıktığımız bu yolda ki en büyük derdimiz ve gayemiz budur. Bizler milletimizin İstiklalini ve istikbalini sağlam tutmak için ya da buna göz dikenlere karşı mücadele etmek için siyaset yapıyoruz. 30 yıllık bu mücadelemize milletimiz şahittir.  14 Mayıs’ta yapılacak olan bir seçimin arifesindeyiz.  İki seçimi bir arada yaşayacağız. Sandığın birinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri gerçekleştirilecek diğer sandıkta ise milletvekili seçimleri gerçekleştirilecek. Cumhur ittifakı olarak adayımız mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ve inşallah 14 Mayıs’ta siz kıymetli Bafralı Samsunlu ve tüm Türkiye’de ki sağduyulu vatandaşlarımızın desteği ile Cumhurbaşkanımız birinci turda yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilecektir. Buna yürekten inanıyorum. Türkiye’nin birliğinin 21. Yüzyılın Türk asrı olması için başlatılan Türkiye Yüzyılı hamlesinin gerektirdiği de budur. Başta savunma sanayi olmak üzere üretimde atılan pek çok adımların kesintiye uğramaması içinde gerekli olan budur.” Dedi.

DESTİCİ’DEN BAHADIR ŞAHİN’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Cumhur İttifakı içerisinde her partinin kendi logo ve adayları ile seçime gireceğini vurgulayan BBP Genel Başkanı Destici, “Vatandaşlarımızdan 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimde birinci sandıkta Cumhurbaşkanımızı yeniden seçilmesi için sizlerden yüksek destek beklediğimi ifade ediyorum. Samsun Bafra geçmiş seçimlerde gereken desteği vermiştir. İnşallah bu seçimde bu desteği daha da artıracaktır. Tabi ikinci sandıkta Cumhur İttifakı olarak dört parti kendi logoları ve kendi adayları ile seçime girecektir hepsine başarılar diliyorum. Bizde BBP olarak Milletvekili seçimlerinde kendi logomuz ve kendi adayımız ile seçime giriyoruz. Samsun’da da sizin evladınız işte Bafralı Bahadır Şahin. İyi yetişmiş genç pırıl pırıl bir evladımız. Aynı zamanda sizin yakından tanıdığınız Zihni Şahin başkanımızın da yeğenidir. Zihni bey partimizin kurucularındandır. Şuanda biraz rahatsız olduğunu duydum kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bahadır Şahin genç olduğu için Zihni beyin 30 yıl öncesini temsil ediyor. Şimdi burada oyunuzu BBP’ye Bahadır Şahin evladımıza vereceksiniz Cumhur ittifakı çatısı içerisinde bu sözü sizlerden istiyorum.” Diye konuştu.

 

SKM açılışına, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, AK Parti Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

EditörEditör

YORUMLAR