bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
23 NİSAN Salı 23:23
Advert

CEVİZ FİDANLARI ÜRETİCİYLE BULUŞTU

Bafra'da "Sürdürülebilir Tarım Faaliyetlerinin Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında 45 çiftçiye 2 bin 500 ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

Gündem
Giriş Tarihi : 18-12-2020 20:22
CEVİZ FİDANLARI ÜRETİCİYLE BULUŞTU
"

Samsun Büyükşehir Belediyesi, DOKAP, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile yapılan program İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi. 

Cevizin son derece lezzetli ve sıhhat açısından iyi bir gıda olduğunu belirten Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, "DOKAP, Büyükşehir ve buna gönül veren ceviz ekiciliği konusunda kendisinde potansiyel gören üreticilerimize teşekkür ediyorum. Besin değeri ve insan sağlığı olarak aranan ürünler içerisinde. Zeytin dağıtımı yapmıştık. Onların ekimine de katıldım. Tütün üretiminin azalması ile köylerde bazı alanlar boş kalmış. Ve bu alanların zeytin ve ceviz gibi katma değeri yüksek ürünlerde dolması güzel olacak” Dedi.

Programa, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Chp Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Mhp Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner katıldı.

 

EditörEditör

YORUMLAR