bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 12:49
Advert

BTP Bireysel Menfaat İçin Değil Vatan Ve Millet Menfaati İçin Var

Bağımsız Türkiye Partisi’nde (BTP) kongre süreci devam ediyor. 2022’de büyük kongre hazırlığı yapılan partide ilçe kongreleri büyük bir hızla sürüyor. Karabük Eskipazar ilçe kongresi BTP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder ve MYK üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gündem
Giriş Tarihi : 04-08-2021 12:48
BTP Bireysel Menfaat İçin Değil Vatan Ve Millet Menfaati İçin Var
" Günay Dönmez’in Eskipazar ilçe başkanlığına seçildiği kongrede konuşan BTP Genel Başkan Yardımcısı Önder, “Türkiye’nin BTP'den başka dertlere derman olacak, sorunları çözecek başka bir ne bir kadrosu var, ne de bir partisi var. Bunu Haydar hocamızdan çok duyduk, 'Benim kadromun dünyada eşi benzeri yok' derdi.” İfadelerini kullandı.

BTP Kadrolarının Siyaset Anlayışı

BTP’nin aynı anlayış ve inançla Hüseyin Baş liderliğinde yoluna devam ettiğini ifade eden Önder konuşmasına şöyle devam etti, “BTP bireysel menfaatinin önüne vatan millet menfaatini koymuş bir kadro ile çalışan bir partidir. Bu anlamda hakikaten dünyada örneği yok çünkü insanlar siyasete ikbal için girerler ve fırsatını bulduğu andan itibaren de gönlü, kafası ne için çalıştıysa orada da bunu gerçekleştirmek için uğraşır. Maalesef böyle, siyaset çok kirlendi ama bize Haydar hoca öyle bir kadro bıraktı ki... Bu kadro siyaset yapıyor kendi bireysel menfaati için değil tam aksine herkes kendi cebinden koyuyor. O,  ülke, vatan, millet menfaati için siyaset yapan bir nesil bıraktı.”
EditörEditör

YORUMLAR