bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 08:23
Advert

BAŞKANLIK KATININ MASKOTU

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediye bünyesinde hizmet veren kedi kasabası sakinlerinden yavru bir kediyi sahiplendi. ‘Mayıs' ismini verdiği kedi, makama gelen ziyaretçilerin de ilgi odağı oldu.

Gündem
Giriş Tarihi : 12-03-2021 17:45
BAŞKANLIK KATININ MASKOTU
"

Büyükşehir Belediyesi’nin Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi'ni fırsat buldukça ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, buradan kedi sahiplendi. Makamında özel bir yer tahsis ettiği 10 aylık kediye 'Mayıs' ismini veren Başkan Demir, günün yorgunluğunu da onunla oynayarak gideriyor.

MAKAMIN MASKOTU

Sevimliliği ve cana yakınlığıyla kısa sürede uyum sağlayan kedi tüm ilgiyi üzerine çekerek başkanlık makamının maskotu haline geldi. Başkan Mustafa Demir, kedi ile yakından ilgilenip, elleriyle besliyor. Makamda çalışırken, masası üzerinde dolaşan, başkanlık katında özgürce gezen kediye büyük sevgi duyan Başkan Demir, belediyenin Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’nden herkesin kedi veya köpek sahiplenmesini de istedi. Başkanı ziyarete gelenlerde “Mayıs” a büyük ilgi gösterirken, kendini kaçmadan sevdirmesiyle de ilgi odağı oldu.

EditörEditör

YORUMLAR