bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 03:49
Advert

Başkan,Karalar 2023; Sağlık, Huzur, Hoşgörü, Barış, Birliktelik, Adalet Ve Bereket Yılı Olsun

Yeni bir yıla, yeni umutlarla ve halkımız adına güzel beklentilerle giriyoruz.

Köşe Yazısı
Giriş Tarihi : 31-12-2022 12:54
Başkan,Karalar 2023; Sağlık, Huzur, Hoşgörü, Barış, Birliktelik, Adalet Ve Bereket Yılı Olsun

 2023’ün Adana’mız ve ülkemize refah, barış, huzur, birliktelik, adalet ve sağlık getirmesi en önemli dileklerimizdendir.

Halkımızın uzun süredir büyük zorluklar yaşamasına neden olan ekonomik sıkıntıların, yoksulluğun sona ermesini, aydınlık ve güzel günlerin çoğalmasını diliyorum.

Umutlarımız; yeni yılda insanlarımızın mutlu olması, kadınların hayatın her alanında daha fazla yer alması, şiddet sarmalının son bulması, dünyada ve bölgemizdeki savaşların, çatışmaların bitmesi, ülkemizde adaletin sağlanması ve demokrasimizin köklü hale gelmesi yönünde…

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, hemşehrilerimize verdiğimiz hizmetin nitelik ve nicelik olarak çoğalması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Çok yol aldık ve önümüzdeki günlerde çok daha iyi hale geleceğimizi biliyoruz.

2023 Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı. Vatanımızda özgürce yaşıyorsak Cumhuriyetin eseridir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da Ata’mızdan aldığımız ilhamla canla başla, yılmadan, yorulmadan halkımız için çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023’ün başta hemşehrilerim olmak üzere, vatandaşlarımıza ve insanlığa esenlikler getirmesini diliyor, halkımızın yeni yılını kutluyorum.

EditörEditör

YORUMLAR